Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Nem, itt nem a CMOS-memóriába írod a beállítást, hanem egyből bele a BIOS-ba... Sokkal egyszerűbb azt moddolni, de nem ajánlom, elég sok a buktató, és szerintem nem elég kiforrottak hozzá az eszközök... Az a tuti, ha a gyári bios ott van, és akkor a reset mint CMOS CLEAR hat az elszúrt beállítás után...
Mondjuk mikor megjelent a 4890, próbálkoztam ATT-vel, de sajnos akkor még nem támogatta a karit rendesen (A feszültségeket csak rövid ideig kapcsolgatta úgy, ahogy beállítottam...) Majd mesélj, hogy jött össze a dolog, ha megy, nekiesem én is! 
(#3131) Landon: A gyári hűtő, bár terhelve zajos, de nagy kincs, hogy kifújja a meleget.... Én nem cserélném semmi pénzért...
És még jól is hűt, mellékesen... 
-
budo82
tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet. Ha nem ad képet, attól még vakon v. PCI-os kártyával rá tudod flashelni a lementett(!!!), eredeti BIOS-t. (persze csak akkor ha nem égetted mondjuk szénné túl sok fesszel
) Mondjuk ha még nem csináltál ilyet, először persze olvass utána! Vagy marad a szoftveres módosítgatás...
Olvasnivalók így hirtelen:
BIOS
Rivatuner, ha nem akarsz BIOS-t átírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk mikor megjelent a 4890, próbálkoztam ATT-vel, de sajnos akkor még nem támogatta a karit rendesen (A feszültségeket csak rövid ideig kapcsolgatta úgy, ahogy beállítottam...) Majd mesélj, hogy jött össze a dolog, ha megy, nekiesem én is! 
És még jól is hűt, mellékesen... 
) Mondjuk ha még nem csináltál ilyet, először persze olvass utána! Vagy marad a szoftveres módosítgatás...