Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hd3650-65Hz
csendes tag
Helló!
A segítségeteket kérném, van egy MSI K9Neo V alaplapom, kategóriát tekintve Athlon 64 3000+ megy benne most, szóval jó 2-3 éves.
Vettem most bele egy HD3650 PCI-E videókarit (előtte 7300GS volt), és hírtelen több problémám is lett:
1. Az ATI Catalyst 9.1-be a monitort max. 60Hz-en tudom futtatni 1024x768-ban.
- Ha a frissítést a windosba állítom be akkor látszólag engedi a 85Hz-et, de valójában nem vált rá ált, hiába írja azt.
2. Gondoltam összehasonlítom ezt és az előző karit 3dmark-ban, az előzővel futott ezzel meg el sem indul. Bejön a logója majd elkezdni szinte maxon használni a procit de semmi nem történik. A program nem válaszol szitu van.Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- ZIDOO médialejátszók
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest