Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Prodac
üzenetére
Már nem azért, de mi a vérvörös lóf*sz hajtja a kártyádat, ha "catalyst meg efféle hülyeségek nincsenek"? Nyilván a CCC-re gondolsz, csak kötözködöm, de nem árt korrektül fogalmazni, ha a későbbiekben karakterszámot akarsz spórolni...

Más:
kipróbáltam a tiger83-as biosokat, és ugyanazt a hibát találtam, mint korábban: azt választottam, amelyik 1.15 V-ot nyomat a kártyának, de nem emel órajeleket. Tudom, a 760/1060-ast ajánlottátok, de nem merem addig felnyomni, így is felmehet 70 fokra, nincs pénzem jobb hűtésre.
A Turning Pointtal próbáltam ki, 3-ból 2x el sem indult. Szétesett kockákra a kép, és reset. 3.-ra jó lett, előtte kiixeltem a tuningot a rivában. Mellesleg 740/940-en hajtottam a kártyát az Assassin's Creed miatt. Ott nem volt gond, azaz kilépegetett - de mindenkinél szar, szóval a kártya ebben szerintem nem játszik. Aztán olyan is volt, hogy akkor esett szét a kép, már windowsban, mikor kikapcsoltam a tuningot. Sőt, olyan is, hogy egyből indításnál behalt. Most meg 3 óra Stalker után -alapórajelen- töltés közben esett szét kockákra. Namármost: az számomra oké, hogy a ramok esetleg nem bírják, és tuningnál behal. Nade tuning kikapcsolásakor? Meg 2d-ben? Nem vágom, ti hallgattok el előlem valamit, én vagyok béna, az új catalyst szar, vagy tiger83 is amatőr, és vannak kaki biosai? Mitévő legyek? Eddig ilyen probléma nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest