- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Zeratul
addikt
Nem vagy vele egyedül. Faterom gépén próbáltam a RadeonVE re felrakni az ati oldaláról letöltött drivert. Eredmény sok szenvedés után sikerült felrakni. 3dmark alatt szép is volt de az Unreal Tournament állat módon szaggatott vele, míg a XP generic driverével ment normálisan. A genreic driver hátránya hogy bizonyos programokban igen csúnya textúrahibákat csinál.
-
Den
veterán
Én is így jártam, xp telepítéskor tökéletesen működött a kártya az xp driverével, kivéve opengl, dvd, tv, aztán megörültem mikor felrakták a netre a teljes hivatalos drivert, le is töltöttem, föltettem, aztán kakukk. Utána a videókártya lemezét betettem és arról feltettem a win 2k drivert, mert amíg nem volt kész a végleges driver az ati honlapon azt írták hogy a wn2k driverrel ''should work'', és úgy is lett.
Sajnálom hogy nálad nem jött be, egyelőre nincs más tipem.
Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Hajlított 34" ASUS TUF Gaming VG34VQL3A
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 260hz 1ms
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi