Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabe944

    csendes tag

    Azzal kezdeném , hogy lassan 1 hete Atab phone 5 mtk6577 tulajdonos vagyok.
    Ez a készülék elött Iphone 4 em volt de azt meguntam nagyobb kepernyõre vágytam függetlenebb rendszere így lett a Samsung egy erõs közép kategóriába betitulált készüléke a Samsung galaxy s advance....
    A telefonnak 2 erõssége volt: a hangzás és a super amoled. De ezért cserébe a rendszer folyamatosan akadt meg a legujjabb JB frissitésnél is. A játékok szaggattak és sorolhatnám. Katasztrófa volt.

    Így lett egy Atab 5 mtk6577 . Melytõl elsõnek féltem abból ki indúlva , hogy mennyi negativitás érte a készüléket.

    De az én tapasztalataim :

    Külsõ : Markáns. Szép . Nem túl vékony nem túl vastag pont jó. Jol meg alkotott és összerakott szerkezet.

    Zene : A hangszoró nem produkál oly nagy teljesítményt de elfogadható , célra megfelel és igazából ez nem érint hiszen ha rádugom a JBL hangszórom egy jó zene appal akkor a hangzàlás nagyon jó , egy jo fülessel szintén élvezhetõ (nekem egyik oldalon sem szol olyan lüktetõ hang amit leírtak problemanak)

    Video: az 1080 as mp 4 et leszamítva majdnem mindent lejatszik gyönyõrūen.

    Képernyõ : Nos igen a telo egyik gyengébb pontja de ez is nézõ pont kérdése hiszen nem rossz ez és ebben az árfekvesben nem férne bele super amoled.

    Wifi,GPS,3G,Dual sim egyhuzamu mūködése (netkártya) Az itt fel soroltakkal nekem egy gram hibám nem volt. Wifi és 3G gyors. GPS azzonal talál mūholdat. Ninsc kártya problémám nem dobálja le a simet.

    Rendszer : Gyors és gördülékeny élvezet használni nem fagy be.
    Viszont igen a ram rom mely kevés de roottal es egy 32 gb micro sd vel megoldható :)

    Akku : 3G nettel baromi gyorsan merūl de meik androidos telefon nem ?
    Wifi: a töredékét viszi a 3G nek.
    Ha átlagosan használom és nem nyomkodom egész nap 2 napot simán bír. Ami jónak mondható szemben pl egy samsung galaxy s3 uzem udeével.

    kamera: Gyenge de amondono vagyok ha valaki fényképezni akar és nem egy gyors pillanatot megörökíte(mert arra tökéletes) akkor vegyen egy fényképezõt ;).

    Amiket most felsoroltam az erõsebb tulajdonsagok voltak melyre rengeteg panasz is jött. Nekem minden megy és mūködik.

    Árában jó tudásában ( roottal nagyobb rom ram kapacitással) kategóriájában kiemelkedõ tab és telefon. Csak ajánlani tudom ezt a készüléket.
    Nálam 10/8. Ha jobb képernyõ lenne és alapbol nagyobb rom ram akkor 10. a kamera miatt nem vonok le pontot mert fényképezõm van sose voltam a telefonnal való kép és video készítés híve és mivel droidos fényképezõm van így megoszthatom a telora a képet vagy a netre. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák