Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H_András

    tag

    Közel két nap nyúzás után én is leírom a tapasztalatokat, ha még nem uncsi a sok szubjektív beszámoló.. :P
    A digistreettől rendeltem a másodgenerációs kétmagost, száz forint híján negyvenezerért. Két 2500-ös aksi, headset járt hozzá. Teljesen meg vagyok elégedve (hozzáteszem, egy androidos telefonom volt ezelőtt, ami keresztbe volt akkora mint ennek a kijelzője.. véleményem szerint duálmagos, duálszimes telefont ennyiért itthon nem lehet kapni.
    Először a negatívumok. A füles szemétbe való konkrétan, én komolyzenét és metált hallgatok hangulattól függően, hát, se mélyhang, se magas, csak püttyögés, kopogás. Sokol rádió feeling.. Igaz, nem is erre való mondjuk, telefonálásra tökéletes, és bizony a telefon méretei miatt főleg hidegben ajánlatos is használni, ilyen téren nincs kifogás. A jack csatlakozó plusz kábel nekem egyenes, ami a telefon kerekítettsége miatt elég randa hátulról nézve, ahogy kiáll a kis csonk a lyukból, de ez is apróság.. Az agybadugós kialakítás nekem kifejezetten tetszik, nyilván ember füle válogatja. Kb ennyi ami zavar..
    ..és akkor. A telefon kijelzője az én lapát kezeimben is hatalmas. Eszméletlen. Valaki írta, hogy nem gorilla glass.. az dobjon rá ugyanennyit még hogy megkapja, ha erre vágyik.. negyvenezerért ez a cucc istentelen jó és szép.. Miután fél napot elbütyköltem beállításokkal, rootolással, szoftverböngészéssel, és ilyesmivel, igaz, tanultak a szomszéd gyerekei is pár összetett új szót ezalatt, de majd meggyónom ha eljön az ideje - és birtokba vettem a kész rendszert, nem is cserélném le másra, hacsak nem nyernék a lottón.. Volt némi "márkás" fikázás este két haverral, egy samu s2-es és egy s3-as tulajjal, de mivel előbbinek a telefonja kétszer, utóbbinak háromszor annyiba került hogy ugyanúgy nézzük a Dead Triger-t a kijelzőn :D így hamar csend lett, főleg hogy az s3-asra is rávert a méret körbe egy centi felett.. Alig akarták visszaadni.
    Persze, a hardver.. a fényképezőgép sötétebb környezetben valóban gyengus, de nappali fényben elég jó képeket csinál, főleg, ha értelmesebb profi appal megdobjuk a teljesítményt - a gyári alkalmazást felejtsük el, semmit nem hoz ki a kamerából. Nem fényképezőgépet vettünk, ne felejtsük. A célra megfelel, persze ez is szubjektív.
    Programok. Nálam állandó az online környezet, meg se reccent a cucc két napja. Viber, skype, whatsapp, gmail és face alap és állandó futás, szinkronizáció a háttérben. Közben persze mindent összevissza telepítve ami tetszik.. nem tudtam kiakasztani. A célnak megfelelő, a két kártyát (telenor és rózsaszínék) tökéletesen viszi, amit tudnia kell azt tudja. Zenehallgatás és filmnézés is kiváló, x264 fölé én nem mentem videó minőségben, 5 colon nem fogok hd mkv-t nézni, nem erre van. Aksit én egy nap alatt kicsináltam, de ugye kettőt adtak :U így gond nincs, ha megszorul az ember utazás közben. A gyári töltőt, ahogy mások is írták, érdemes lecserélni, ez minimális plusz kiadást jelent. GPS-sel és wifivel nem voltak gondjaim, kétféle navi szoftvert is próbáltam, fél perc alatt belőtte magát első indításkor ablakból, router otthon és munkahelyen is erős, lehet csak szerencsém volt, láttam sokan a wifit is szidják, én nem tapasztaltam ilyet ( a kocsmában se, pedig ott gagyi kis szerkezet van).
    Összességében nagyon megérte a telefon, ennyi pénzért ekkorát és ilyen teljesítményűt aligha kapni. Vannak erősebek és gyengébbek is, átlag felhasználásra, átlag pénztárcának sztem tökéletes - és itt köszönném meg a többi tulajnak, akinek a hozzászólásai lehetővé tették a "banális" hátérkép beállítástól kezdve a rootoláson át az átparticionált belső memória buherálásáig, hogy élvezhessem a telefont, és elégedetten konstatálhassam, hogy nekem megfelelő dolgot kaptam a pénzemért. :R
    U.i Dead Trigger a playból ingyen letöltve alap grafikai beállításokkal indul. NEM annyit tud a telefon, tolja fel akit érdekel maxra, és úgy nézze meg. Nem lesz több kérdés a telefon grafikai megjelenítésére.

    Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

Új hozzászólás Aktív témák