Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Winner_hun

  félisten

  Mondjuk mióta 45 fókban(fenéket ahol elindult ott volt 45, utána meg akármennyi) vágtam vele ráadásul már szar is, mert az egyik felét megviselte a vágás, elhuzta a fa, aztán neki nyomodott a talpnak és elkopott
  ezt nemigazán értem:F

  gyártmányt nemtok fejből képet meg kereshetek de úgy képzeld el, hgoy a fogak fordítva vannak mint a mostanin valószínűleg

  egy jobbfajta cnc meg 40 milla:Y szal azt felejtsd el amúgy olyan, mint egy nagy marógép ami fúr is meg mittudomén:D

  ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

 • mdk01

  addikt

  Vegyél új lapot mert sztem amivel próbálkozol a zmár nagyon kopott.

  Történet:
  Világ életem BOSCH dek.fűrészlapokat használtam, DE egyszer bementem egy kisboltba vmiért és megláttam a polcon egy nagydoboz dek.fűr.lapot és nagyon olcsó volt. Megnéztem a fogazását meg úgy mindent rajta és arra jutottam hogy teljesen ugyanolyan mint az a dek.fűr.lap amit eddig használtam(BOSCH) vettem vagy tizet. Hazamenetem és összehasonlítottam a BOSCH lapot és az újonnan vásároltat. Fullra megegyeztek csak a ráfestett minta volt más. Vágtam vele kb. 5m-t és dobhattam el mert teljesen kiment az éle. Az ugyanolyan lapot BOSCH-ba heteken keresztül nyüstölöm és kb. 10x annyit lehet velük elvágni.
  Ezt csak azért mondom mert nem mindig az olcsó lap a jó és néha érdemes megfizetni a drágább márkás dolgokat,DE meg kell találni az arany középutat mert azért vannak furcsaságok a nagy márkák körül is.
  Nekem van egy BOSCH katalógusom ami tele van dek.fűr.lapokkal(kb.100fajta) de be kellene scannelnem.Ha lesz időm megcsinálom.
  A CNC pedig marókésekkel dolgozik, de nem olcsó mulatság azzal dolgoztatni.
  Majd linkelek arról is egy videót.

  Én még ajánlom dekopír mellé a szalagos csiszológépet 80-as papírral. Csak gyakorolni kell és csodákra képes.:))

Hozzászólok Aktív témák