Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz MrChris #48247 üzenetére

    Kik állítják? A bolt ahol vetted vagy a Bosch cég? Kétlem, hogy az utóbbi. A bolt meg nem akar valószínűleg bajlódni veled.
    Ez az én véleményem. Az, hogy a felsőmaró a megvezetésében "lötyög" az elég relatív fogalom. Valamennyire mindegyik gép lötyög. Minimális holtjátéka szükségszerű, hogy legyen, ezt kiküszöbölni csak nagyobb méretezés esetén lehetne. Nem lehetséges, hogy túlzó elvárásaid vannak? Ezt csak azért kérdezem, mert ha esetleg nincs gyakorlatod ebben, akkor gondolhatod úgy, hogy nulla elmozdulás lenne a jó. Azzal kellene összehasonlítanod, hogy miként lötyög mondjuk egy zöld Bosch az OBIban. Talán rájössz, hogy a kék nem is lötyög annyira. :)
    De nem tudhatom, nem volt a kezemben ilyen gép. Csak az, hogy ez a kék Bosch gép szériahibás lenne, az elég húzós állítás. Nem részedről, hanem aki mondta neked.
    Nyilván van a szürkezóna, amikor valami elfogadhatóan jó, de lehetne jobb is. Ez az, amiben különböznek egymástól az ipari gépek. Ez az, aminek még bele kell férnie a "pakliba". Itt találhatja meg az ügyes vásárló a jobb választást.
    Kár, hogy nem csináltál egy videót a hibáról, hogy lássuk a dolog mértékét.
    Attól félek, hogy veszel egy másik gépet és azzal is ugyanaz lesz a bajod. Aztán ha elkezded használni, akkor rájössz, hogy rögzítés után már egyáltalán nem okoz gondot.
    De, bocs ha tapasztalatlanságot feltételezek rólad és nem erről van szó! Milyen felsőmaród volt előtte?

    Csak mostanság már hallottam rosszakat a kék Boschokról és nem tudom, hogy ez valós probléma-e vagy tévinformációk keringenek. Van annyi bizodalmam az ipari Boschhoz, hogy nehezen higgyem el a minőségrontásukat. Miután az iparnak gyártanak, ez hamar buktához vezet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák