Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Madmax81 #3012 üzenetére

    Szkeptikus vagyok. Váltogatja, h most Elekra Beckum a jó, most metebó a jó. Mindig épp a másik. Az Elekta Backumot azér hagyták abba sokáig, mert annyira jó volt? Akkor pl a Hilti-t is lehetne variálni időnként becenévileg...
    De ha nem handabandált is az a kereskedő: A meglevő xarokkal mi lesz? Leárazzák? Most vitték fel minden szériahibás vacaknak is alaposan az árát.
    Vikusz 18-ért vette a kis KS210-et. Én 30-ért. Most negyven felett van az ára. S látod, Vikusz még a 18-at is sokallja érte, mert túl akar adni a gépen. Az enyém olyanokat produkál, amivel lazán "felülmúlja" még a partikeres xarokat is, mint a kínzó, a budget és tsai. (és úgy tudom, nem csak nekem)

    Mondok valamit: Nem annyira rosszak azok a metibók. De nem tudok olyan példányról, amelyik az árának legalább a felét megéri. Ahhoz képest qrvarosszak, h mennyibe kerülnek, és mit ígérgetnek, csak hogy vedd meg. Ebből az aspektusból nem ismerek márkát, amelyik nagyobb átverés lenne. Nekem olyan érzésem van a metebótól, mint amikor az emberre rásóznak valami hamisítványt. Csak az nem fáj az embernek annyira, és szidhatja magát, h nem volt elég körültekintő.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák