Hirdetés

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bari

    Modder

    Sziasztok!

    Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem.
    Táblásítás közben a kiserkent, és megszáradt ragasztó lekaparására keresek szerszámot. Eddig egy széles vésővel szedegettem le a ragasztót, de nagyon macerás, és sokszor belekapok az anyagba. Youtube videóban többször láttam olyan kaparó szerszámot amit huzva használnak. A közeli festék és szerszámboltokban nem találtam nekem tetszőt, csak azt az olcsó háromszög elejű kaparót, ami nem felel meg, vagy olyat amit tolva kell használni.. Webshopokban nézelődve találtam egyet, ami olyan lehet mint amit keresek, erre kérnék megerősítést.

    Kennedy márkájú, ezt sajnos nem ismerem, van valakinek tapasztalata ezzel a fajta kaparóval? Ahhoz hogy megvegyem és nem lesz jó drága, de ha a kívánt célra jó akkor gondolkodás nélkül megveszem, mert vésővel kínszenvedés a felesleges ragasztót lekaparni a felületről. Mintás vágódeszkák készítésében lenne segítségemre.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv: Bari

Új hozzászólás Aktív témák