Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz #05304832 #20013 üzenetére

    nem adnék ki erte ennyi pénzt, persze lehet annyira profi, hogy ha kiprobálnám, akkor mégis. De inkább egy Festool gépbe tennem ezt a pénzt.
    Igen, valzeg tul van lihegve otthon a Festool mánia. Ez kb olyasmi, mint az auto. Otthon ha valakinek van pénze, akkor vesz mondjuk egy BMW-t, és akkor ö már "valaki", és azert veszi, hogy legyen valaki. . Itt Bajorországban meg, ha valaki akar venni egy jo autot, ami valojában neki egy nélkülözhetetlen tárgy (itt ez van, auto nélkül veged), akkor vesz egy jo minöségü autot, ami lehet akár egy BMW.
    A Festo is kicsiben valahogy igy müködik. Mármint a vásárlok. Itt nem fétisizálják a szerszámokat, hanem egyszerüen csak akarnak venni egy jot, mert van rá keret böven. És ezeknek a nemeteknek a Festo olyan, mint ha te Gyulai kolbászt eszel. Hazai, finom, nem tul drága, meg tudod venni. Ennyi, es nem több.

    Nem tudom milyen a Dewalt. De amiket eddig kiprobáltam, azok közül a legtöbb dologban a Festo vitte nálam a pálmát.
    Na meg az olyan ötletek, amiket másokkal nem is lehet összehasonlitani, mert nincs konkurencia. Pl a Domino. Vagy az excentercsiszolojuk, amit persze mindenki gyárt, de közel ilyen jot nem. Vagy az akkus csavarbehajtohoz az egy mozdulattal levehetö tokmány, és ugyan igy felhelyezhetö kétféle sarokfej. Meg ha nem tevedek, ök gyártottak elöször rotácios excenter gepet, amit Rotexként ismerünk. Vagy a nagyon könnyü merülöfüresz.
    Egy szo mint száz, a Festool a kezi gepek Mercije, de itt egy Merci nem a "hüha" kategoria mégsem. Csak egy szerszám, ahogy a neve is mutatja.

Új hozzászólás Aktív témák