Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz thyeby #19966 üzenetére

    Én anno lecseréltem az összes ilyen olyan müanyag koffereim Festool dobozokra. Sokat jártam helyszinelni egyedül, és az összekapcsolhatoság nagyon jol jött.
    Rátettem egy gurulo kiskocsira, aztán go. Mühelyben tényleg felesleges, de nem is erre találták ki. Az, hogy a reklámokban a mühely is tele van ezekkel, azt a helyén kell kezelni.
    A reklámokban a mosopor is intelligens, és mindig van nálunk egy flakon Perwoll. De azért ezt mi nem hiszük el, nemigaz?:)
    Nálam nem csak a jo mozgathatoság volt a szempont ezeknél a dobozoknál, hanem a megjelenés. A munkaruhámra is igényes vagyok, koszos, szakadt, ocska munkaruhában nem mentem helyszinre. Szerintem (sokak szerint) egy Festool dobozos kivonulás a helyszinre, vagy Diszperzites vödrökböl elövenni a szerszámokat, nagyon nem mindegy. Jo, ez a két véglet, tudom van egyéb járhato ut is. Én ugy gondolom, ami nem horror pénz, és emeli a praktikum és megjelenés nivoját, azért nem sajnáltam a pénzt, ha volt rá keret.
    Munkatársaim nem értik, miért vettem én munkanadrágot 55 €-ért, amikor ök 10 €-s farmerban is elvannak. Aztán egy helyszini szerelésnél Egy Aldi fönök beszolt egyik kollégámnak, hogy "nézd meg, hogy nézel ki!Nézd meg a Jozsit (aki ugyancsak ilyen ruhában dolgozik mint én), ö ugy néz ki mint egy iparos. És te? "
    Szoval igy müködik ez. Apro, vagy annak látszo dolgokrol nem tudjuk, milyen benyomást kelt a megrendelönél.

Új hozzászólás Aktív témák