Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz thomgrande #17033 üzenetére

    "Sajnálom hogy nem ismered a két marós munkásságát. "

    Valóban nem, de a problémám csak annyi, hogy nem nagyon értettem, miért is linkelted őket. Hol lehet látni azt, hogy ki-be pakolgatják a gépet? és a textilbakelit részleteit? Nagyon alulméretezett fotókat látok csak, amit nehéz értelmezni. Az angollal mag döcögök, sajnos...

    Szóval, visszatérve az asztali maróhoz, bizonyára egészen mások a szempontjaink, mert nekem nagyon nem hiányzik, hogy a gépet ki-be rakosgassam, mióta megvan, egyszer szedtem ki, hogy bepróbáljam a helyére a triton klónt. Azt is csak kíváncsiságból. Vagyis van külön felsőmaró kézi használathoz.

    "Én a Bernardó asztalt vettem készen Te ezt tudod. Abba alulról van befogva fixre a marógép betét nélkül. semmi hiányát nem érzem a betétnek."

    Esetleg van fotód a befogás mikéntjéről?

    "Új maróhoz új furatot kell fúrni Neked a betétbe nekem az asztalba. Mi a különbség?"

    Egyszerű a válaszom: majd 100kg a maróasztal, vagyis nem tudom csak úgy hipp-hopp megfordítani, nekem sokkal egyszerűbb volt egy köztes elemet beletervezni. (az más kérdés, hogy ezzel a betéttel szívtam rendesen, vagyis cseppet sem volt egyszerű, de ez az én (és a szakik) butaságából eredő probléma volt)
    Ez a betét dolog arra is lehetőséget ad, hogy ha valamit elrontok, akkor ne az asztalban csináljak valami végzetes hülyeséget. A betétet hónom alá kapom, elviszem a forgácsolóhoz, azt asztalt nagyon nehézkes mozdítani.

Új hozzászólás Aktív témák