Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz zonusz #17002 üzenetére

    Aha, rémlik, hogy neked is DW625-öd van. Ha így van, akkor ejthetünk szót arról, hogy elpostázok neked alapanyagot, és az asztalba építéshez készített sablonjaimat - amikor végeztél, majd visszapostázod. Vagy marjam ki neked, és úgy adjam postára? Hol laksz? - hátha járok olykor arrafelé. Mondjuk az én asztalom abszolút nem univerzális lett, mert tudom, hogy ez a gép egyetlen kést fog forgatni egyetlen beállítással éveken át.

    "Tisztában vagyok ezzel a hibámmal"

    Ezt több aspektusból sem nevezném hibának. Hiba pl, hogy cigizek, vagy hogy a sógorom iszik. Hiba, hogy Stohl Buci megpróbált ellógni, amikor csinált egy csúnya személyi sérüléses karambolt.
    Amikor egy barkácsoló a nagyobbik gépet veszi meg, azzal tisztán egyet értek. Így minden feladatra megvan az eszköze, s ez inkább igényességet jelent, és megspórolt egy komoly gép árát azért a kompromisszumért, hogy inkább emelgeti a nehéz, de mindent tudó gépet. Hanem amikor ugyanezt egy asztalos teszi meg, akinek nagyon gyakran kell cipelnie, akkor kifizette a konditerem árát ugyan egy ilyen DW625-el, de hogy is fogalmazzak: Könnyebb felhúzott szoknyával szaladgálni, mint letolt gatyával.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák