Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
ahah jó talán beugratós volthogy mia kérdés valójában, de a lemezen nem találtam olyat hogy chipsetdriver ;<
Következő kérdésem, hogy hány k betű van a mondatban? (vigyázat beugratós !!)
Nahh tényleg csak annyi, hogy nem látom melyik a chipset driver fájl, de biztosan valami hülye neve van annakis ;<< -
flurider
aktív tag
itt az asus driverek között melyik a chipset driver? (ASUS F5R) Az asus interglobális világfórumán olvastamhogy ez a jó sorrend a driverek feltételénél:
1) Chipset driver (INF update)
2) ATKACPI driver
3) VGA driver
4) UAA driver
5) Audio driver
6) Modem driver
7) LAN driver
8) Card Reader driver
9) Wireless Console
10) Bluetooth driver (optional - if you don't have BT just skip it)
11) Wireless driver
12) Other drivers
13) Utilities
14) Microsoft updatesMost melyik akkor a chipsetdriver?
-
flurider
aktív tag
SZiasztok !
Lett egy ASUS F5R notebook (AP249 Notebook T2130 (1.86GHz) ,1GB DDR2, 160GB)x
Felraktam rá XP-t. Sajnos nem figyeltem oda, így telepítés közben lemerült. Újrakezdte a telepítést, plusz később egy gyors partícióformázás után harmadjára is megcsináltam.
Minden jól megy, a driverek felmentek, kivéve a hang.
Amikor elindul a gép, bejön egy ilyen diszkó ASUS logo, meg egy kis hang, de a "vindóba" már nincs hang, se hangeszköz az eszközkezelőben. A gyári lemezről, ha felteszem a drivert, akkor minden ok, kéri is a rebootot, de utána nem történik az égvilágon semmi. Az eszközkezelőben van egy ismeretlen hardver (PCI DEVICE) de arra sehogy nem lehet ráeröltetni a hangdrivert.
Találtam egy hasonló problémát, de ott sem találtak megoldást. ([link])I lyen esetekben lehet BIOS frissítés a megoldás? Mer ez inkább hardverhiba, deakkormeg minek megy a hang a bootolás előtti ASUS logo alatt..Pár napos a gép, de sajnos pont lecsúsztam a 3 napos cseregariról ;<<
Ha megtudom oldani megoldom, ha nem akkor visszaviszem, de inkább megoldanám. Ha valakinek van infójamég buék előtt akkor help pls.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx