Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• takcslajos1

tag

válasz takcslajos1 #33742 üzenetére

Nekem ezzel eddig nincs sok szerencsém. Éjszaka sleep mode-ban volt, reggelre egyszerűen nem volt wifi (konkrétan eltűnt a wifi opció az action centerből). Reboot, nem jött vissza. A D meghajtón gyárilag meglévő driver iso-n lévő Asusinstwiz szerint nem is szerepelt egyáltalán a Realtek wifi driver (se telepítettként, se telepítendőként - 0 percesen ott volt ugye telepítendőként), csak a bluetooth. Olyan volt, mintha hardveresen el lett volna távolítva a gépből a wifi modul.
    Oké, google keres, reddit talál, 60 másodpercig nyomjam a kikapcsológombot. Utána wifi helyreáll, boldogság. Olvastam azt is, hogy MyASUS alkalmazásban keressünk a terméktámogatás ablakban driver frissítéseket, természetesen minden a legújabb.

Most meg hopp, a dialpad kezdett el furán működni - pöccintéssel bekapcsolt, vagyis érzékelt, minden beállítás elérhető volt rajta, de nem villant fel a helye a touchpaden. Asusinstwiz szerint telepítve van a dialpad driver, és azon keresztül se törölni, se újratelepíteni nem lehet, windows device manager-ben nem találtam meg, hol lehetne resetelni a dialpad drivert. Oké, ASUS letöltőközpont felkeres, dialpad driver letölt, telepít, reboot, és most jó. :D

Remélem nem kell rendszeresen majd ilyeneket resetelgetni, nálatok mik a tapasztalatok? Mert ha 1-2 naponta 1-2 hibát kell elhárítani, az eléggé kellemetlen, főleg, ha megnézzük, mi van akkor, ha userünk esetlegesen kezdő szinten áll. A 90% pedig kb ott van, legalábbis a közvetlen környezetemet elnézve.

Új hozzászólás Aktív témák