- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
de imádtam régen a 120-as radis "gyári" vga vizzel hűtötteket.... nekem az is bőven elegendő volt... 980 waterforce, aztán G12vel a 2080-as....
hm... ma már ilyeneket nem gyártanak, csakis a 240es változatok.... fsza
kiv leszek a G12 fel megy-é a 4070Ti-re..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dragon3000
veterán
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Nem véletlen, azóta elég nagyot ugrott a fogyasztás ebben a kategóriában.
-
Busterftw
veterán
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Én meg azon csodálkozom miért csak 240mm rad van ezeken , miért nem 360mm, vagy legalább 280mm.
200-300-450W fogyasztó CPU-kra se szaros 240mm AIO-t teszünk.
-
kalmani
tag
A régi, elavult TUF-ért hajlandó lennék félárat fizetni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dragon3000 #2 üzenetére
ezt értem, de egy 4070/Ti elbírna egy 120ast... "szerintem"... persze, igaz, okkal nincs ilyen már... de tény, hogy ki fogom próbálni, mit alkot egy alap fapados 120as AIO val.... majd valamikor
#3Busterftw
persze.. pláne ha tuningolod... én előbb tuningolok egy procit, mint videjókártyát.. értem én
néha megy olyan "szépet" a 2080Ti-m, 1440p-ben hogy nagyon kiv leszek a 4070Ti-re.. TDP szempontjából csakis..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dragon3000
veterán
válasz
- = Zk = - #5 üzenetére
Nekem egy evga 3080 ftw3 van, az alap BIOS van használatban, játékok közben így is 350W-ot kér. Ezekhez a 120as radiátor szerintem nagyon kevés lenne, ugyanígy a 4070ti-hez is. A 4070-hez talán elég lehet, de 240/280as megoldással halkabban meg lehet oldani a hűtést.
-
Busterftw
veterán
válasz
Dragon3000 #7 üzenetére
Hat azert akinek 4090 van tervben, egy mid tower haz legalabb csak van, ott meg vagy felul vagy elol van hely akkora radnak.
- = Zk = -
"persze pláne ha tuningolod..én előbb tuningolok egy procit, mint videjókártyát.. értem én"Nem a tuning miatt, hanem a magasabb fogyasztas es a jobb hofokok miatt.
Tobb ilyen VGA-rol van teszt, ahol a 240mm rad nem eleg. -
- = Zk = -
félisten
nézem netet, de mely végéák ezek egész pontosan?! 4080at látok, 3 ventiset.... tudsz linket dobni?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dragon3000
veterán
Vannak szép számmal házak, amik nem kicsik, de mégis csak 120-as ventilátoroknak van hely, de abból akár 15-20-nak is.
A gyártók azt nézik, hogy miből tudják a legtöbbet eladni, ha 240mm-es a radiátor, akkor többet adhatnak el belőle, mintha 360-as vagy 280-as lenne, mert több házba fér el a 240-es. Sokan vannak úgy, hogy milliós gép és spórolnak a házon és a tápon, miközben azokat használják a legtovább.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dragon3000 #10 üzenetére
nekem a régi HAF 932 van, de vagy 10+ éve már....
mivel fent van az X73, így marad a lég vagy 120/140es radis hűtés hátul..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Joachim21
senior tag
Megkapták a megmaradt 3090-es nyákokat és hűtőket a 4090-esek. Értem, hogy kisebb, és valakinek ez kell, de eltér a gyári ajánlásoktól a PCBA design. Azt se felejtsük el, ha leég, akkor az a felhasználó hibája, mert használta az OC BIOS-t, vagy úgyis kitalál valami bullshitet az ASUS.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
tibaimp
nagyúr
A vicc az egészben az, hogy az óriási méretű, de régi felépítésű, Cooler Master HAF 932-es házamba nem fér el ez a VGA hosszában!! Kínomban már szétszedtem az egészet, újra kötöttem a SATA kábeleket is (mert az is a VGA útjába lóg
), hogy nagyobb hely legyen, de max 320mm-es VGA-t mernék venni, de inkább 315mm, mert aztán, ha nem fér el, mehetek a sóhivatalba....
Eddig ilyen akadályba még nem ütköztem, csak most az új kártyákkal. A 2070-em például 280mm hosszú csak.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
- = Zk = -
félisten
ne qrj fel... nekem is HAF 932 van évek óta.... és nem fér el benne a kártya?
most 2080Ti-m van ACE4 hűtéssel... tény... hogy nem kicsi az sem.. nade naaa
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tibaimp
nagyúr
válasz
- = Zk = - #14 üzenetére
Komolyan én megmértem, mikor ki volt pakolva (táp csere miatt)!! Óvatosan a mostani VGA-kkal
, ez van...
Küldök át képet, ha gondolod!
szerk:
Magasságmérést is csináltam, az meg az oldalsó 23cm-es venti miatt, mert a D15 épp hogy csak befér, ahogy ezek a batárok is! De ezt úgy oldottam meg, hogy lecseréltem egy 12cm Arctic-ra, ami "alsó-táp felőli szélső" helyre lett téve.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
- = Zk = - #14 üzenetére
Ha jól nézem, Neked egy Zotac RTX 2080Ti AMP van, OK, hogy vizezve, de a VGA mérete akkor is 308mm x 113mm x 57mm az oldala szerint. Igen, ez még elfér.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
anulu
félisten
vajon az EULA-ban szabályozta az ASUS, hogy melyik driver használatánál ugrik a gari?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
- = Zk = -
félisten
neeem, nekem egy Accelero Extreme IV van rajta,,, volt rajta G12, egy thermaltake 120as AiO-val... jó volt, de nem akarom azzal eladni, így ment rá az ACE....szerk.
jöhetnek képek, persze..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dragon3000
veterán
válasz
- = Zk = - #20 üzenetére
Az adatai szerint ez a hűtő még kisebb is, egyedül a vastagsága lesz nagyobb. A ventilátor vastagsága nem szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20 üzenetére
OK, ment pm!
-
petymeg
addikt
Ez a méretcsökkentés a 4080-asoknál is meglesz gondolom, mert irdatlan nagyra sikerültek. Házat kellett cserélnem, mert nem fért el.
Pszichotikus világban élünk. Az őrültek vannak hatalmon. Milyen régóta is van ez így? Milyen régóta kell ezzel együtt élnünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy hibrid hűtéses ROG Strix és egy fogyókúrára küldött TUF Gaming modell mutatkozott be.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest