- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Ez a méretcsökkentés a 4080-asoknál is meglesz gondolom, mert irdatlan nagyra sikerültek. Házat kellett cserélnem, mert nem fért el.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tibaimp
nagyúr
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
OK, ment pm!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Dragon3000
veterán
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
Az adatai szerint ez a hűtő még kisebb is, egyedül a vastagsága lesz nagyobb. A ventilátor vastagsága nem szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
neeem, nekem egy Accelero Extreme IV van rajta,,, volt rajta G12, egy thermaltake 120as AiO-val... jó volt, de nem akarom azzal eladni, így ment rá az ACE....szerk.
jöhetnek képek, persze..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
anulu
félisten
vajon az EULA-ban szabályozta az ASUS, hogy melyik driver használatánál ugrik a gari?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tibaimp
nagyúr
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Ha jól nézem, Neked egy Zotac RTX 2080Ti AMP van, OK, hogy vizezve, de a VGA mérete akkor is 308mm x 113mm x 57mm az oldala szerint. Igen, ez még elfér.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz - = Zk = - #14 üzenetére
Komolyan én megmértem, mikor ki volt pakolva (táp csere miatt)!! Óvatosan a mostani VGA-kkal , ez van...
Küldök át képet, ha gondolod!
szerk:
Magasságmérést is csináltam, az meg az oldalsó 23cm-es venti miatt, mert a D15 épp hogy csak befér, ahogy ezek a batárok is! De ezt úgy oldottam meg, hogy lecseréltem egy 12cm Arctic-ra, ami "alsó-táp felőli szélső" helyre lett téve.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
ne qrj fel... nekem is HAF 932 van évek óta.... és nem fér el benne a kártya? most 2080Ti-m van ACE4 hűtéssel... tény... hogy nem kicsi az sem.. nade naaa
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tibaimp
nagyúr
A vicc az egészben az, hogy az óriási méretű, de régi felépítésű, Cooler Master HAF 932-es házamba nem fér el ez a VGA hosszában!! Kínomban már szétszedtem az egészet, újra kötöttem a SATA kábeleket is (mert az is a VGA útjába lóg ), hogy nagyobb hely legyen, de max 320mm-es VGA-t mernék venni, de inkább 315mm, mert aztán, ha nem fér el, mehetek a sóhivatalba....
Eddig ilyen akadályba még nem ütköztem, csak most az új kártyákkal. A 2070-em például 280mm hosszú csak.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Joachim21
őstag
Megkapták a megmaradt 3090-es nyákokat és hűtőket a 4090-esek. Értem, hogy kisebb, és valakinek ez kell, de eltér a gyári ajánlásoktól a PCBA design. Azt se felejtsük el, ha leég, akkor az a felhasználó hibája, mert használta az OC BIOS-t, vagy úgyis kitalál valami bullshitet az ASUS.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dragon3000 #10 üzenetére
nekem a régi HAF 932 van, de vagy 10+ éve már....
mivel fent van az X73, így marad a lég vagy 120/140es radis hűtés hátul..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dragon3000
veterán
Vannak szép számmal házak, amik nem kicsik, de mégis csak 120-as ventilátoroknak van hely, de abból akár 15-20-nak is.
A gyártók azt nézik, hogy miből tudják a legtöbbet eladni, ha 240mm-es a radiátor, akkor többet adhatnak el belőle, mintha 360-as vagy 280-as lenne, mert több házba fér el a 240-es. Sokan vannak úgy, hogy milliós gép és spórolnak a házon és a tápon, miközben azokat használják a legtovább.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nézem netet, de mely végéák ezek egész pontosan?! 4080at látok, 3 ventiset.... tudsz linket dobni?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Busterftw
nagyúr
válasz Dragon3000 #7 üzenetére
Hat azert akinek 4090 van tervben, egy mid tower haz legalabb csak van, ott meg vagy felul vagy elol van hely akkora radnak.
- = Zk = -
"persze pláne ha tuningolod..én előbb tuningolok egy procit, mint videjókártyát.. értem én"Nem a tuning miatt, hanem a magasabb fogyasztas es a jobb hofokok miatt.
Tobb ilyen VGA-rol van teszt, ahol a 240mm rad nem eleg. -
Dragon3000
veterán
válasz - = Zk = - #5 üzenetére
Nekem egy evga 3080 ftw3 van, az alap BIOS van használatban, játékok közben így is 350W-ot kér. Ezekhez a 120as radiátor szerintem nagyon kevés lenne, ugyanígy a 4070ti-hez is. A 4070-hez talán elég lehet, de 240/280as megoldással halkabban meg lehet oldani a hűtést.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dragon3000 #2 üzenetére
ezt értem, de egy 4070/Ti elbírna egy 120ast... "szerintem"... persze, igaz, okkal nincs ilyen már... de tény, hogy ki fogom próbálni, mit alkot egy alap fapados 120as AIO val.... majd valamikor
#3Busterftw
persze.. pláne ha tuningolod... én előbb tuningolok egy procit, mint videjókártyát.. értem én
néha megy olyan "szépet" a 2080Ti-m, 1440p-ben hogy nagyon kiv leszek a 4070Ti-re.. TDP szempontjából csakis..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kalmani
tag
A régi, elavult TUF-ért hajlandó lennék félárat fizetni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Én meg azon csodálkozom miért csak 240mm rad van ezeken , miért nem 360mm, vagy legalább 280mm.
200-300-450W fogyasztó CPU-kra se szaros 240mm AIO-t teszünk.
-
Dragon3000
veterán
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Nem véletlen, azóta elég nagyot ugrott a fogyasztás ebben a kategóriában.
-
- = Zk = -
félisten
de imádtam régen a 120-as radis "gyári" vga vizzel hűtötteket.... nekem az is bőven elegendő volt... 980 waterforce, aztán G12vel a 2080-as....
hm... ma már ilyeneket nem gyártanak, csakis a 240es változatok.... fsza
kiv leszek a G12 fel megy-é a 4070Ti-re..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...