Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bama

    csendes tag

    Sziasztok!

    Hasonló cipőben járok én is, mint paljani. Szeretnék egy Asus G750JZ-4016D vásárolni, de nem igazán tudom igazság szerint megemészteni az árát (400-420 ezer). Nem tudom sajnos a gépnek a határait, és nem is tudom kipróbálni mert egy vidéki városba lakok ahol az emberek 150 ezret is sajnálnak egy notebookra. Crysis 3, MetroLL illetve Battlefield sorozattal szeretnék játszani legfőképpen. Tapasztalatokat szeretnék kérni ezekkel a játékokkal kapcsolatban. Ultrán el lehet játszani esetleg a GTX 880m kártyával? Láttam, hogy sok ember használja itt a fórumon ezt a fantasztikus gépet. Mi a véleményetek róla? Megérte? Esetleg többet vártatok tőle?Kijelző(TN) milyen?

    Nagyon fontos lenne számomra a hordozhatóság és a nagy teljesítmény. Asztali gépet simán tudnék építeni ebből a pénzből, de sajnos azt nem tudom cipelni. A 3 év én úgy gondolom, hogy reális lehet ennek a gépnek játékok terén,de kérlek titeket javítsatok ki, ha tévedek. Továbbá érdekelne a hangzása. Szeretnék zenét hallgatni munka közben és fontos lenne számomra, hogy ne legyen doboz hangja.Fontos a tiszta hangzás.

    Igazság szerint az ára miatt hezitálok rajta, mert az ára elriaszt, de ha tudnám, hogy egy majdnem kompromisszum nélküli gépet kapok, megvásárolnám.

    Nagyon köszönöm előre is válaszotokat!

    Köszönettel:

    Bama

Új hozzászólás Aktív témák