Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pidzse4

    aktív tag

    válasz szabonagyur #1164 üzenetére

    Srácok igen sok laptop ment át a kezemen. Az a tapasztalatom mint vevő hogy a legtöbb gamer laptop tul van árazva és a hütésük botrányos . A legfontosabb szabály : soha ne hajtsd le játék közben a laptop monitorját mert az tuti hogy tulmelegszik ez tapasztalat. aztán pl: a 850m és a 860m között alig van kölönbség kb játékfüggő de kb 10-30 százalék között mozog. Mondok egy pl: grid 2 fps 850m: 38 a 860m: 44 szóval nem érdemes + 100 ezreket költeni rá ha csak nem fontos a világitó klaviatura és a kicsivel csicsásabb kinézet . Az i 5 és i 7 között még nagyon kevés játék veszi észre a kölönbséget saját tapasztalatból beszélek egy i5 is ugyan olyan jó játékra meg minden másra egy laptopban mint egy i 7 legalább is a játékok 80 százalékánál . Csak felesleges beruházás.

    ha valaki vesz egy 850m szerelt laptopot i 5 procival nem érdemes i7 és 860m re váltania mert nagyon kicsi a sebesség különbség. Ha váltasz mindig arra figyel hogy ha 64 bites volt a vga akkor 128 bitesre váltsál ha 128 bites volt akkor 192 vagy 256 bitesre váltsál mivel nincs értelme ha pl: 850 van 860 ra váltani .

    aztán még annyi hogy 8 gb memoria kell és oda kell figyelni hogy az duálban legyen benne sok gépet ugy adnak el hogy 8 gb memoria de 1 slot on belül van szóval ez fontos mert ha nem akkor a fele sebességet éri majd el ez is tapasztalat. Figyeljetek arra hogy dualban legyen a memoria ja igen 8 gb több még nem kell .
    Ha teheted szerelj ssd vinyót a gépbe ha teheted szereltesd ki a odd és a helyére rakj egy hdd és a hdd helyére egy 128 gb ssd vagy több igény és pénztárca szerint . A rendszert mindig az ssd re rakd fel és sokkal gyorsabb lesz a rendszer.

    minél nagyobb a laptop teljesitménye mármint 128 bitesnél gyorsabb benne a vga annál nagyobb a laptop mérete pl: 970m 980m vastag és kb 5 kg akit zavar a suly az vegyen gyengébb vga val szerelt laptopot ahogy én is azt tettem . engem nagyon zavart a sulya tul nehéz volt.

    A jobb laptopokba alapból 2 db hdd lehet szerelni vagy többet az odd mellett ami ma már felesleges de ezt a gyártók valahogy nem veszik észre.

    Ma már ha lehet használj windows 8.1 vagy jobbat a win 7 már elavult sokan nem szeretik tudom de jobb ez van ráadásul a 8 még az androidos alkalmazások némelyike is elfut pl: asphalt 8 stb...

    Röviden ennyi remélem tudtam sokaknak segiteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák