Hirdetés
- Akár 23 gomb is lehet a Razer új, madzag nélküli Naga egerén
- Befejezi a korábban leállított kínai gyárbővítését az SK Hynix
- A TSMC után a Samsung sem erőltetné a High-NA EUV berendezéseket
- A produktivitásunkat növelné a Corsair új, "ergonomikus" Nightsword egere
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Akár 23 gomb is lehet a Razer új, madzag nélküli Naga egerén
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
-
devast
addikt
Olvasd el újra mit írtam. Nézz meg egy wooting-ot, az pl. nem bazári. Vagy egy keychron-t.
-
wasd.hu
senior tag
-
tibaimp
nagyúr
Minden billentyűzet tele lesz retekkel előbb utóbb, szóval mindet kell takarítani! A mechanikusnál legalább meg van az a könnyebbség, hogy keycap-et könnyen le tudod venni megtisztítani, majd visszatenni.
-
devast
addikt
Szerintem ótvar bazári ahogy ezek kinéznek. Idővel minden design elem tele lesz porral meg retekkel, aztán bírd takarítani. Drága billentyűzetet tajvani mindentisgyártunk divat elektronkai brand-től vásárolni nem túl jó ötlet imho.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem bejött az Asus billzet, már jó pár éve nyüstölök egy Asus ROG Strix Flare-t (még az első szériásat barna switch-el) + vettem hozzá kapható kupakszettet is.
-
worxland
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
worxland
addikt
Kb. 50-70 000 dollár az ehhez szükséges szerszámozás. Egyszerűen miniszkuláris piac vagyunk ehhez (a komplett európai eltörpül az USA-éhoz képest), szóval sajna nem, reálisan nem férhetne bele. Talán ha minden kétszer ennyibe kerülne, de ennek ellenére is legalább ugyanúgy fogyna.
Amúgy a kettős fröccsöntésű (doubleshot) PBT sem 100 százalékos PBT volna, a belső, átvilágított réteget kiadó infill ABS, POM vagy polikarbonát lenne.
Az igazi, valóban 100 százalékban PBT doubleshot kupakok kimerülnek a GMK szállítás/vám nélkül 150-200 euró között – tisztességes lefedettséggel – kapható, MTNU profilos készleteiben. Plusz még egyes Leopold billencsek gyári kupakjai, amiket nem lehet külön kapni (illetve mintha még lenne egyetlen egy speckó profil, amit a közelmúltban dobtak piacra, de nem jut eszembe). És ennyi. Ja, és persze ezek természetesen nem eresztik át a fényt.
Minden más, ami "doubleshot PBT", az valamilyen keverék, a minőség a felhasznált anyagok arányától és a toolingtól (no meg a minőségellenőrzéstől) függ.
Ami a reális, és szerintem jobb út volna, az az, amit a Varmilo és egyes Keychron modellek is járnak: hőtranszferes technikával (dye-sub) feliratozott PBT, de ugye ezek sem átvilágítottak.
minuszkuláris
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi.
Anno elolvastam linken lévő leírásokat, így tisztában vagyok a leírtakkal. Ennek ellenére beleférhetne az árba, ha már a Keychron és a Varmilo is meg tudta oldani. Az átvilágítást meg el tudom engedni.A dye-sub PBT tényleg beleférne, még bérgyártással is. Mondjuk az XMI-nél.
-
Acélfarkas
őstag
Kb. 50-70 000 dollár az ehhez szükséges szerszámozás. Egyszerűen miniszkuláris piac vagyunk ehhez (a komplett európai eltörpül az USA-éhoz képest), szóval sajna nem, reálisan nem férhetne bele. Talán ha minden kétszer ennyibe kerülne, de ennek ellenére is legalább ugyanúgy fogyna.
Amúgy a kettős fröccsöntésű (doubleshot) PBT sem 100 százalékos PBT volna, a belső, átvilágított réteget kiadó infill ABS, POM vagy polikarbonát lenne.
Az igazi, valóban 100 százalékban PBT doubleshot kupakok kimerülnek a GMK szállítás/vám nélkül 150-200 euró között – tisztességes lefedettséggel – kapható, MTNU profilos készleteiben. Plusz még egyes Leopold billencsek gyári kupakjai, amiket nem lehet külön kapni (illetve mintha még lenne egyetlen egy speckó profil, amit a közelmúltban dobtak piacra, de nem jut eszembe). És ennyi. Ja, és persze ezek természetesen nem eresztik át a fényt.
Minden más, ami "doubleshot PBT", az valamilyen keverék, a minőség a felhasznált anyagok arányától és a toolingtól (no meg a minőségellenőrzéstől) függ.
Ami a reális, és szerintem jobb út volna, az az, amit a Varmilo és egyes Keychron modellek is járnak: hőtranszferes technikával (dye-sub) feliratozott PBT, de ugye ezek sem átvilágítottak.
Köszi.
Anno elolvastam linken lévő leírásokat, így tisztában vagyok a leírtakkal. Ennek ellenére beleférhetne az árba, ha már a Keychron és a Varmilo is meg tudta oldani. Az átvilágítást meg el tudom engedni. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
És természetesen a magyar kiosztás továbbra is ABS kupakokkal van megoldva.
Amennyibe ezek kerülnek, beleférhetne a PBT kupak.
A nyomorgatott teljes kiosztás meg sose jött be nekem. Persze ez személyes preferencia.Kb. 50-70 000 dollár az ehhez szükséges szerszámozás. Egyszerűen miniszkuláris piac vagyunk ehhez (a komplett európai eltörpül az USA-éhoz képest), szóval sajna nem, reálisan nem férhetne bele. Talán ha minden kétszer ennyibe kerülne, de ennek ellenére is legalább ugyanúgy fogyna.
-
Acélfarkas
őstag
És természetesen a magyar kiosztás továbbra is ABS kupakokkal van megoldva.
A nyomorgatott teljes kiosztás meg sose jött be nekem. Persze ez személyes preferencia.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Olcsón érkezett Magyarországra a Redmi 17
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 18 – Minek nevezzelek, avagy, az vagy-e, aminek hívlak
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD fekete lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord 2 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310,13.3",FHD,i5-10210U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra