Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ez lehet így van! Csak egy dolgot felejtettek ki a tesztből, az nvme SSD-t, ami a lapra van felszerelve mondjuk a VGA mellett. Nálam egy 20cm-es borda van rajta (direkt ilyet választottam) 4TB-os és csak játékok vannak rá telepítve, és egy 14cm-es venti fújja "fél-teleibe" (sajnos le kellett szerelnem a gyári 20cm-es ventit, mert nem fért el a VGA tápkábele). Játék közben így megy fel 51°C-ra a hőfoka, venti nélkül....meg se merem most nézni, nyáron.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
morcosharcos
senior tag
Egyébként sok alaplapgyártó kifejezetten írja a zolcsóbb árfekvésű, passzív vrm-hűtés, tehát borda nélküli lapjainál, hogy toronyhűtő helyett hagyományos, lefelé fújó hűtőt javasolnak a CPU-ra. Online meg lehet tekinteni ezt a javaslatot modern giga, asus, asrock, msi lapoknál is, ha bekattintunk pl. a "cpu support" részre egy leírásnál. Erre mi az egyedüli logikus magyarázat?
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest