Hirdetés
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Computex 2023: futurisztikus köntösben tér vissza az ASUS Matrix VGA szériája
- Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából
- Computex 2023: előre és hátra is lép a Kingston
- Computex 2023: az Acernél középpontban a fenntarthatóság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2023: megreformálta az SFF tápszabványt a Streacom
- Tripla hűtéssel: MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X Trio videokártya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
A ChromeOS a legnagyobb baj ezzel a géppel.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Kansas
addikt
Ez vajon aktív vagy passzív hűtésű lesz?
Egy korábbi(az AMD APU-kat bemutató) cikk alatt volt aki esküdözött, hogy ezt képtelenség passzívan lehűteni, de én nem látok rajta sehol aktív hűtéshez való szellőzőket... igaz, csak a marketing-képeket láttam eddig.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
-
Kansas
addikt
Nem szellőzőt kérdeztem, hanem aktív hűtést.
Mondjuk amit ezen a képen látni, a kisebbik alighanem hangszóró, a nagyobbik pedig lehet akár felületnövelő bordázat is, nem egyértelmű nekem arról a részről, hogy lyukas lenne... persze nem is kizárt. Jó lenne biztosra tudni.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
-
L.Edit
tag
-
Kansas
addikt
S tényleg, lehet nagyobban is nézni, és úgy már látszanak dolgok...
Úgy néz ki, nem működik a duplaklikkre nagyítás nálam, így azt hittem nincs nagyobb méret...
Újabb szög az Opera koporsójába... egyre inkább csak a baj van vele, asszem lassan csereérett - kár hogy a Chrome-ot utálom, a Vivaldi se jött be(kicsit olyan fapados Opera érzete van)... no majd lefocizzuk Firefox és Edge közt...Kíváncsi lennék majd egy valódi tesztre/részletes ismertetőre...
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jól felszerelt, 35,56 cm-es képátlóval rendelkező megoldás nem panaszkodhat az erőtartalékaira.
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- Újszerű Dell XPS 13 9305 - 13"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 512GB SSD - Win 11 + 2 töltő + Dokkoló
- Lenovo Legion y520, teljesen hibamentes, szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad E590 i7/32GB RAM/256GB SSD/Radeon RX550/FULLHD IPS/magyar világító billentyűzet
- Üzletből, Acer garanciával, Acer Aspire 5 A515 i5-11Th gen. 8GBRAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- GARANCIÁLIS! Asus TUF Gaming A15 Ryzen 7 4800H / GTX1660Ti 6GB / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Macbook Pro Retina 13" 2017 - i5 2.3 GHz - 8 GB RAM - 256 GB SSD
- Asus laptop Celeron N3450, 4GB RAM, 500GB HDD
- Lenovo Thinkpad W510,15,6" FHD, I5-560M CPU, 4GB DDR3, 250GB HDD, NvidiA 1GB VGA, WIN 10, Garancia
- Csak cserélhető Asus TUF F17 es notebook. iPhone 14, 14plus, vagy macbook air M1re
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest