Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • unrealnoise

  senior tag

  válasz tome0001 #16 üzenetére

  60 lesz, ebben biztos vagyok. Mármint amikor készként megjelenik. EA-ben lehet olcsóbban adják, de szerintem 40 alá nem engedik akkor sem...

  Ez egy teljes értékű, játékosbarát szim lesz, szóval el kell majd kérniük az árát.

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

 • unrealnoise

  senior tag

  válasz guftabi96 #18 üzenetére

  Nagyon nem értek egyet.

  Az rFactor 2 valóban szevsz is a legjobb csomag, mondjuk a Project Cars 2 mellett...

  De: Az ACC nem AC2. Ezt kell megérteni.

  DLC ACC-hez? :D Hova, minek? Mi? Lesz majd benne Lime Rock Park? Vagy mi? Esetleg klasszikus autók, vagy pályák kerülhetnek bele, de ez egy konkrét sorozat, konkrét feldolgozása lesz.

  Az ára meg miért ne lehetne 60? Az F1 sorozatnak mennyi az ára premierben? Naná, hogy 60.

  Ez meg kimondottan olyan szeretne lenni, normális karrierrel, frankó grafikával, stb.

  A multiplayer ranking nem nagyon érdekel, bár tuti jó, de az iRacing mindent ver ilyen téren, most két nap alatt toltam ~10 futamot, és egy, mondom egy ütközésem nem volt, a 25 perces futamok alatt általában max a füvet csíptem meg néha, és lekörözésnél is figyeltek...

  Ahogy az AI megérkezik az iRacingbe, nálam szinte meghal majd a többi játék. Arról nem beszélve, hogy milyen bődületes tartalom van az iRben... és a fizika... iR-ben alapból olyan az FFB, ami kényelmes. Rohadt drága, de apránként veszek 6 pályát, aztán lecsó. Még az is lehet, hogy csak az AI-hoz lesz majd olcsóbb csomag, előfizetés, stb.

  Az ACC-t ami el fogja tudni adni az a grafika, mert bizony az nagyon durva lesz, pláne HC szimeket nézve, és hát a normális karrier és AI. Mert bár az AC-ben szerintem nem rossz az AI, de borzasztóan van szintezve. Volt hogy defalut setuppal (úgy, hogy nem vagyok alien) is másodperceket vertem körönként a gépre, hiába volt ugyanaz a járgányuk és hiába volt 100%-on az AI erőssége. Ugyanezzel a beállítással, másik pályán, járgánnyal (de gyakran elég, ha csak az egyik változót cseréled másikra), meg már izzasztó volt az AI-t lenyomni, vagy a közelükben sem voltam...

  Persze nehéz ennyi járgányt, ennyi pályát összehangolni, de az ACC-ben ilyen nem lesz, ezért remélem offline is fasza kihívást jelent majd.

  Szívem szerint simán adnék már az elején 60 EUR-t a cuccért, mert nincs jó karrieres, official, licenszelt, játékosbarát szimulátor cucc.

  A Raceroom-nál is megvettem minden pályát szinte, de kár volt, egyszerűen nem jó vezetni, szinte mindent jobban élvezek, mint azt... Persze attól még szeretheti valaki, hangokra és grafikára, pályákra, nem is lehet panasz, de az UI, a HUD a prezentáció és a fizika meg FFB az nagyon nem az igazi...

  Persze kinek mi. :)

  Nekem nagy szívfájdalmam, hogy a Nascar Racing 2002/2003 után nem jött több fasza offline nascar szim, hát az iRacing azt is elhozza nekünk, imádni fogom. :)

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

 • unrealnoise

  senior tag

  válasz #70869248 #20 üzenetére

  Mi a fenéről beszélsz? Légből kapott dolgokat hozol fel, vagy még annyit sem mondasz.

  Mit cincáltam én szét? Mit?

  Aktívan játszom az rF2-vel, iR-el, sőt nem rég még a GTS-t és az F1-et is toltam, de játszok az FH3-al is olykor.
  Nem mondtam azt, hogy ez vagy az a tökéletes.

  De számomra az iR lesz az istencsászár, ez biztos. Ennyit állítottam. Azt pedig én tudom, hogy nekem miért is az lesz, de szerintem sokaknak az lesz a tuti. Miért? Leírtam. Valszeg nagyon jó AI lesz hozzá, legalább egy éve dolgoznak rajta. És bizony milliónyi adat áll rendelkezésükre.

  A pályákat illetően az iR a csúcs, nascar, oval, minden. Minőségre is első osztályúak, és gépigényre, így VR-ra is ez a legjobb. Nekem egy GTX1060-al ~200 FPS felett tuf futni max grafon...

  A grafika persze nem az igazi, nem egy top cucc, de ez pálya függő is, ovál pályákon, ahol kevés tereptárgy, fa, stb, látszódik, brutálisan szép az iR...

  Amúgy meg óriási tévedésben vagy ember. Leírtam, hogy simán kérhetnek az ACC-ért 60 eurót, sőt, hogy én meg is adom majd érte. Ezek után jössz, aztán osztod az észt, hogy az ACC egy játék, lehet játszani ezt is meg azt is.

  Mégis mi a fenéről beszélsz? Talán nem azt teszem? Nem arról beszélek, hogy az ACC-t is fogom tolni?
  Az rF2-höz is nagyon várom már Sebringet, meg az új UI-t... És nem azért, mert nem fogok vele játszani...

  Tanulj már meg szöveget értelmezni...

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

 • unrealnoise

  senior tag

  válasz guftabi96 #86 üzenetére

  Szeritem is 40-60 között lesz.

  A véglegeset biztos nem adnám 60 alatt. Ha meg jó állapotban van már most is a cucc, amikor majd megjelenik EA-ben, akkor max 10 dollárt engednék.

  Pedig szerintem is össze lehet vetni az F1-el, ahogyan a GTR2-vel, meg az összes olyan játékkal, ami egy szériát dolgoz fel.

  Kurvára nem érdekel senkit, hogy a FIFA vagy egy Battlefield nagyobb célközönségnek készül, míg egy Dark Souls meg nem, csupán emiatt nem lesz a Dark Souls féláron kapható...

  Ne vicceljünk már...

  Meg lehet próbálkozni egy olcsóbb játékkiadással, van akinek be is jöhet... De ha minőségi lesz (márpedig úgy néz ki az lesz...) és karrier, meg mindenféle nyalánkság lesz benne, akkor nem is látom okát, miért kellene ezt annyira olcsón adniuk.

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

 • unrealnoise

  senior tag

  Hát ez nekem így kimarad. :D
  Majd visszatérek fél év múlva, de már lehet akkor nem érdekel, ha az iRacing kap normális AI-t meg erre vonatkozóan számtalan lehetőséget. (Custom offline championship, etc.)

  Ez most kicsit csalódás volt...

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Új hozzászólás Aktív témák