Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Video digitalizálás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hozzászólok Aktív témák
-
tome0001
aktív tag
árra ki mit tippel? classic AC-s 30 euró, vagy inkább 60 körül mit az újabb game-ek?
-
tome0001
aktív tag
válasz
ForRedGlory #29 üzenetére
Elvileg akkor holnap már kapunk gamplay videókat, vagy esetleges további infot a megjelenésről, árról? :Ö)
-
tome0001
aktív tag
Előrendelés/megjelenés dátumáról nincs még info (esetleg árról)?
-
tome0001
aktív tag
Pénteken 16:30kor mindenki tapadjon a monitorokra meg a stream-ekre
"The Early access date will be revealed this Friday during #SRO press conference, that will take place at 4:30PM CEST."
Ki mit tippel árra?
Én kezdem a tippet: 29,99 eurót mondok a steam early access-re (szerintem egy versenyszéria feldolgozására, és max 10 pályára nem illene többet elkérni még akkor sem ha unreal engine 4 dolgozik a game alatt).[ Szerkesztve ]
-
tome0001
aktív tag
Az early access áráról és a minimum/recommended system requirements-ről semmi hír még így egy héttel a megjelenés előtt, vagy csak én vagyok nagyon lemaradva?
Köszi előre is a választ. -
tome0001
aktív tag
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK (steam adatlaprol)
MINIMUM:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 64-bit Service Pack 1
Processzor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-8120
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 460 2GB, Radeon HD 7770
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated
Egyéb megjegyzések: Game in Early Access, final Specs to be definedAJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-8600K or AMD Ryzen 5 2600X
Memória: 16 GB RAM
Grafika: GeForce GTX 1070 8 GB, Radeon RX 580 8GB
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 50 GB szabad hely
Hangkártya: Integrated
Egyéb megjegyzések: Game in Early Access, final Specs to be defined[ Szerkesztve ]
-
tome0001
aktív tag
Hivatalos bejelentés volt már arról hogy a játék megjelenik-e konzolra?
Köszi előre is a válaszokat! -
tome0001
aktív tag
Szerintem ha csak a kormányt cserélnéd, az annyira nem éri meg, mondjuk az a kérdés mennyit szánsz rá az upgradere, illetve mennyit kéne rádobnod.
Nekem volt T300-am, és most CSL Elite-m van, de mondjuk loadcell-es pedállal használom most.
A két kormányszett között egyértelműen a pedáloknál van a nagyobb különbség (még loadcell nélkül is magasan jobb a Fanatec pedálja). Legalábbis szerintem. -
tome0001
aktív tag
Sziasztok,
Tudni már hogy a konzolos előrendelés mikortól elérhető a digitális store-okban?
Nem találtam semmi infot rá egyelőre.
Köszi -
tome0001
aktív tag
Előrendelhető az xbox store-ban, 7600 ft-ért, 50% kedvezménnyel
[link][ Szerkesztve ]
-
tome0001
aktív tag
Ez a konzolos start csúnyán elbukott. Erdemes elolvasni az ac Facebookon lévő 300 hozzaszolot, amibol 295 szentsegel. Havernak fel sem ismeri a kormanyt, de kb egyik kormanyt sem ismeri fel a jatek. Ps4en van olyan akinek 15 fpssel megy. Nem is ertem hogy jöhetett ki ez ilyen formában... Oriasi blama eddig ez a konzolos start... Az kunos alkalmaz vajon játék teszteloket? Ezek utan kerdeses. Raadasul 10 giga az egesz jatek, ez sok jót nem sejtet egyelore.
-
tome0001
aktív tag
Sziasztok,
Én 15 perc után feladtam a kormány működésre bírását, nehogy már ki be kelljen dugdosni (habár nekem úgy sem működött). A boxból kigurulni sem tudtam, de majd el hánytam magam a játék kinézetétől (one x-en), konkrétan a fák síkban, lapból vannak mint anno a Colin Mcrae Rally 2.0-ban a 2000-es évek elején.
Nem tudom hogy nincs egy szűrő amin ez fennakadhatott volna? Kunos tesztelők, vagy az Xbox store-ban nincs egy alap szint amit meg kell ütni?
Én felhívtam az előbb az Xbox ügyfélszolgálatot, udvariasan visszakértem a pénzt. Jött is az email hogy visszautalják pár napon belül.
Az is kamu hogy 40 euró lesz a játék megjelenés után, mert ugyanúgy 7700 Ft a jelenlegi ára.
Ami a legnagyobb kummantás, hogy amikor május elején előrendeltem, szó nem volt arról hogy max 900p és max 30 fps-sel fog futni a játék (de inkább 15 fps a commentek alapján), pedig ezt ők akkor már régen tudták.
Nagyon vártam, de ez nem is csalódás a részemről, hanem inkább szánalom amit a fejlesztők felé érzek.Ha újraírják a grafikai motort, meglesz a fix 60 fps és a kormány is működni fog, akkor még a jelenlegi áránál többet is hajlandó lennék érte fizetni, de ez ilyen formában, 2020-ban, 0 Ft-ot ér (nekem).
Hozzászólok Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- [Re:] Amazfit GTR2 Sport Edition
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- [Re:] xiaomi w888s FullHD webkamera
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- [Re:] MSI GTX 1060 GAMING X 6GB / RYZEN FÉLKONFIG!!
- [Re:] Árlistákat hozott a tavaszi szellő
- [Re:] MSI GamingX GTX 1060 6GB
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest