Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
válasz
unrealnoise #19 üzenetére
Mindenkinek van véleménye. Unalmas már sztem hogy évek óta ez a nóta, akár a GTR volt az aktuális kedvenc akár az LFS.
Az ACC egy játék, lehet játszani a többivel is, mivel az is játék. ..és bizony nem mindenkinek az iR az atomübrer, se fizikában sem körítésben, ahogy nem mindenkinek az rF2 sem...és persze az ACC sem.
végignéztem ahogy szétcincálta ez a hozzáállás a szimeseket, szomorú hogy még mindig itt tartunk. -
guftabi96
addikt
válasz
unrealnoise #19 üzenetére
"Az ACC nem AC2."
Pontosan."Az ára meg miért ne lehetne 60? Az F1 sorozatnak mennyi az ára premierben? Naná, hogy 60."
Amiért sok lenne a 60:
-Ahogy te is írtad, ez nem AC2
-A Blancpain ahhoz kevés, hogy ennyit elkérjenek érte ilyen konkurencia mellett.
Értem én, hogy az F1 is 60, csak éppen az F1 minden tekintetben egy szélesebb körnek szól:
Már maga az F1 is összemérhetetlenül népszerűbb, mint a Blancpain, illetve a hivatalos játék is sokkal jobban kedvez a tömegeknek, mint a szimulátorosoknak. (Amivel nincs is semmi baj)
(Mellesleg a 2017-ben sem csak 2017-es autók vannak).#KeepFightingMichael | #JB17 | "People = Shit"
Hozzászólok Aktív témák
- Eladó Asus ROG Strix LC Radeon RX 6800 XT 16GB
- X1 Yoga 2nd, 14" IPS érintő, i5-7300U, 16GB/256GB NVMe, magyar vil bill., ujjl.olv., toll, 6 hó gar.
- Remek áron eladó 10.Generációs gyártói garanciás Lenovo ideapad C340 /2in1/i5/8Gb/512Ssd/Fhd/
- Új! Kingston Server Premier (KSM24SES8/8ME) 8GB 2400MHz DDR4 ECC CL17 SODIMM 1Rx8 Micron E
- Új! Kingston 8GB 2666MHz DDR4 RAM Client CL19 (1x8GB) (KCP426NS8/8)
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest