Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • unrealnoise

  senior tag

  válasz guftabi96 #18 üzenetére

  Nagyon nem értek egyet.

  Az rFactor 2 valóban szevsz is a legjobb csomag, mondjuk a Project Cars 2 mellett...

  De: Az ACC nem AC2. Ezt kell megérteni.

  DLC ACC-hez? :D Hova, minek? Mi? Lesz majd benne Lime Rock Park? Vagy mi? Esetleg klasszikus autók, vagy pályák kerülhetnek bele, de ez egy konkrét sorozat, konkrét feldolgozása lesz.

  Az ára meg miért ne lehetne 60? Az F1 sorozatnak mennyi az ára premierben? Naná, hogy 60.

  Ez meg kimondottan olyan szeretne lenni, normális karrierrel, frankó grafikával, stb.

  A multiplayer ranking nem nagyon érdekel, bár tuti jó, de az iRacing mindent ver ilyen téren, most két nap alatt toltam ~10 futamot, és egy, mondom egy ütközésem nem volt, a 25 perces futamok alatt általában max a füvet csíptem meg néha, és lekörözésnél is figyeltek...

  Ahogy az AI megérkezik az iRacingbe, nálam szinte meghal majd a többi játék. Arról nem beszélve, hogy milyen bődületes tartalom van az iRben... és a fizika... iR-ben alapból olyan az FFB, ami kényelmes. Rohadt drága, de apránként veszek 6 pályát, aztán lecsó. Még az is lehet, hogy csak az AI-hoz lesz majd olcsóbb csomag, előfizetés, stb.

  Az ACC-t ami el fogja tudni adni az a grafika, mert bizony az nagyon durva lesz, pláne HC szimeket nézve, és hát a normális karrier és AI. Mert bár az AC-ben szerintem nem rossz az AI, de borzasztóan van szintezve. Volt hogy defalut setuppal (úgy, hogy nem vagyok alien) is másodperceket vertem körönként a gépre, hiába volt ugyanaz a járgányuk és hiába volt 100%-on az AI erőssége. Ugyanezzel a beállítással, másik pályán, járgánnyal (de gyakran elég, ha csak az egyik változót cseréled másikra), meg már izzasztó volt az AI-t lenyomni, vagy a közelükben sem voltam...

  Persze nehéz ennyi járgányt, ennyi pályát összehangolni, de az ACC-ben ilyen nem lesz, ezért remélem offline is fasza kihívást jelent majd.

  Szívem szerint simán adnék már az elején 60 EUR-t a cuccért, mert nincs jó karrieres, official, licenszelt, játékosbarát szimulátor cucc.

  A Raceroom-nál is megvettem minden pályát szinte, de kár volt, egyszerűen nem jó vezetni, szinte mindent jobban élvezek, mint azt... Persze attól még szeretheti valaki, hangokra és grafikára, pályákra, nem is lehet panasz, de az UI, a HUD a prezentáció és a fizika meg FFB az nagyon nem az igazi...

  Persze kinek mi. :)

  Nekem nagy szívfájdalmam, hogy a Nascar Racing 2002/2003 után nem jött több fasza offline nascar szim, hát az iRacing azt is elhozza nekünk, imádni fogom. :)

  steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Hozzászólok Aktív témák