Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tusi_

  őstag

  válasz Géjza #2522 üzenetére

  Jardiernek van egy uj videoja, GT4 versenyen a ringen. Ott egyszer beakad neki es panaszkodik, a felso sikannal, aztan en latom, hogy az elso kor vegen stutterel, pont a fektav elott!! O nem jelzi, de en latom. Ha vki nem latja, az nem azt jelenti, hogy vak, hanem, hogy nem erzekeny ra. Fps nalam tok rendben van a szaggatas alatt is, de a frametime szakad be, ez pedig program hiba.

  AC: nagyon tudom ajanlani. A SOL es shader patchekkel ha nincs is egy szinten az ACC vel grafikailag, de megkozeliti, hangokban - moddolt hangokkal - merfoldeket ver az ACC re es szvsz a fizikaja is jo. Nem annyira specialis mint az ACC nek, de szvsz sokkal ember kozelibb, konnyebb vezetni es a hataron menni, mikozben meg mindig realisztikus. (bar sosem vezettem GT3-as kocsit, csak vittek egy GT3 Cuppal a lipcsei tesztpalyan par kort :) )
  Extra palyakrol meg ne is beszeljunk, Nord, Le Mans, Daytona 24 hours mind mind remek palyak es meg van vagy 1000 fenn RD-n. 80% fos, 20% viszont remek, vagy meg elvezheto.

  En szivem szerint most csak AC val mennek, de hetvegen 12 oras Bathurst van es keszulni kell ra :) (kene, meg a kezemet apolgatom )

  [ Szerkesztve ]

  „másodiknak lenni annyit jelent, hogy első vagy a vesztesek között” Ayrton Senna

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés