Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • vlevi

  nagyúr

  válasz #70869248 #7 üzenetére

  Nem olyan konnyű az.
  Én nem vagyok benne a dolgokban, csak lelkes játékos vagyok, de csak gondoljunk bele, hogy nagyon sok dolog nem azért hiányzik, mert nem tudnák megcsinálni, hanem, mert licensz...
  Project Carsban pl. nincs Suzuka, csak Sakitto (ami hasonlít, de nem az). Vagy, hogy az Assetto, R3E, mennyi ideig nem volt Porsche, aztán egyszercsak lett, hivatalosan, mert sikerült valami egyezségre jutni.
  Itt pedig arról van szó, hogy ez a játék hivatalosan a Blancpain GT sorozat játéka, ehhez kell a legszorosabban igazodni.

  Sajnos ez ilyen, nem tudunk ellene tenni.
  Az biztos, én is beállok a sorba a pénztár előtt :)

  Nem lennék meglepve, ha kb olyan lenne az arány a Blancpain és az egyéb tartalmak között, mint pl. az F1 2017-ben, ahol bónuszként van néhány régi autó, meg pálya, de egyébként fő szálként a 2017-es F1 szezont követi le.

  Az új grafikus motorra is nagyon kíváncsi leszek, szerintem jó döntést hoztak azzal, hogy ahelyett, hogy maguknak készítenék a grafikai részt, inkább elővettek egy bevált, jól működőt, ami, ha kell DX12, vagy Vulkan API, megy Xboxon, satöbbi. Nekik ez rengeteg erőforrás megspórolását jelenthet, amit inkább a fizikai modellezés, időjárás, satöbbi terén használhatnak ki.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák