Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • #70869248

  törölt tag

  válasz pRoject2HUN #557 üzenetére

  Minden frissítéssel jobb lesz, a tegnapi verziót csak ma próbáltam ki, beugrottam a Jaguar-l egy 3h-s HunRing-re 10 AI-val, és teljesen kellemes volt..eleinte zavart az autó kicsit mert alapsetup-n indítottam, de aztán megszoktam ennyi. 40 percet mentem és jó volt, szórakoztató. Az AI érzésre elég dinamikus, hol jobb hol rosszabb köröket ment mögöttem ez tetszett.
  Aztán jött Zolder, amit eddig nem kedveltem, szintén a Jaguar-l, és megint jól szórakoztam..nagyon tetszett a kerékvetős megoldásuk, én pont ilyet gondolnék egy játékba, a pálya is jó, nekem ritmusában nem a 'zsánerem', de mégis jobb lett mert úgy telnek a körök, hogy közben szórakoztat a vezetés. ..annak idején még a GTR első részénél a Ferrari autójában Brno-ban fogott el az az érzés hogy ez az egész versenyezdősdi nem lehet ennyire sz@r..hogy egy ilyen buzi széles pályán ennyire ostobán viselkedjen egy versenyautó.
  Na itt most kb. helyre került, egy erős versenyautót versenypályán szórakoztató vezetni, persze odafigyelős, de az ember élvezi a munkát vele.
  Sztem nagyon jó már a játék, ahogy az SG-n is írtam, absz. meg tudom érteni azokat akik ezzel fognak ligázni, ha a multi is jó lesz, mert nagyon hangulatos, és nagyon jó szórakozás...és a magam részéről kifejezetten öröm hogy autós érzés vezetni, hiába GT3 kategóriás, akkor is megmaradt autós érzetűnek.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés