Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Enton

  addikt

  válasz tusi_ #4000 üzenetére

  Vannak onboard meg helis kamerák még, persze a legtutibb ott kiülve valamelyik domboldalon lenne, mondjuk most idénre megint sikerült elcseszniük a belső kamerákat vagyis más beállítással vannak furcsa a látószögük az eddigi évekhez képest.

  Ami tényleg érthetetlen hogy kinti részeket az előző szezon(meg 19-re is ír egy kinti szakaszt) kezdetére körbe optikázták és abból még mindig nincs sehol egy kinti kamera. :(

  Nade majd most már nézegetek állás(okat) arrafelé ilyen területen pont én is tudnék nekik dolgozni kamera szervíztechnikusként, aztán hátha a következő szezonra már lennének kinti kamerák is(ezen az egy KW-s sponzoros lassítóson kívül, mondjuk itt sem mentek éppen messzire).

  Egy szó mint száz még mindig az egyik legérdekesebb versenysorozat ami létezik bárhol bármikor is, ezt a multi class dolgot itt nyomják a legjobban, na persze nem sok pályára fér fel még 150+ verda szimultán ez is igaz.
  Még van pár 12-24h verseny elvétve más pályákon ami izgibb szokott lenni de amikor spa24h is is csak 1-2 óránkénti safetycar-ról szól, akkor nagyon nem nehéz ilyen témában jobbat mutatni.

  Kiváncsian várom, hogy fognak menni a M4-ek 24h-t, persze már vagy egy éve tesztelgetik, de ilyen távon még nem sok a tapasztalat velük.

  [ Szerkesztve ]

  "mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés