Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Segal

  veterán

  válasz Patrick #333 üzenetére

  A harmadik szektor a szemétláda arra kell ráérezni. Eddig sem volt rossz ez a játék de ezzel a frissítéssel nagyon sokat javult nálam. A lambo hiába gyors az egyenesben nagyon ideges volt a kanyarokban nem éreztem magabiztosnak magam vele, a bentley pont az ellentéte. Kezesbárány a kanyarokban de lomha az egyenesben a bmw viszont maga a csúcs. Gyors is és be mered rakni úgy a kanyarba ahogy a lambot már nem. Az új pálya is pozitív csalódás. F1-es közvetítésekből nagyon laposnak tűnt de igazán élvezetes tetszik.
  Az én körömbe is benne van még 2-3 tized mert az egyik kanyart kicsit elóvatoskodtam de 2 perc alá már keményebb dió lesz bemenni. Tetszik az önbizalmad de úgyis megjelennek itt ph-n is a profik az űridőkkel majd.
  Én mindenesetre kitűztem magamnak az 1.59.9-et :D

  macy: Na az eső az még durva lehet főleg a hosszú egyenes utána jobbosba :DDD Még nem próbáltam de ki fogom próbálni. Sajna ma nem tudok menni a játékkal :(

  "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés