Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi_

    addikt

    válasz Kean_Sorbo #2609 üzenetére

    Ez igaz. Ahhoz, hogy Tortellini, Hosseini legyel, rengeteget kell gyakorolni, a napi 4 ora kb muszaly lenne.

    A tanacsom, bar nem vagyok coach:

    - ne eroltesd. Ne az idore menj ra, ne is nezd, kapcsold ki a HUD-ot, csak probald elvezni, kikapcsolni az agyad es olyan lazan, osztonbol menni, ahogy csak tudsz. Ha gorcsosen probalod, el fogod b..ni.
    - elobb tanuld meg az alapokat. Ha csak ugy gyakorolsz, akkor rosszul idegzodik be a vezetes, nehez levetkozni utana a "rossz" szokasokat
    - Talalj egy autot eleinte, ismerd meg es azzal gyakorolj orvezrezesig. En sajnos a Porschet valasztottam, de szvsz a legrosszabb valasztas. Vmi konnyen vezethetot, az sem baj, ha nem gyors.

    En anno viperconcept videoit neztem, aztan talaltam ra Drivar61 videoira. A csavo egy igazi coach, nagyon jol, reszeletesen magyaraz es ingyenesek a videoi. Scott Mansell nek hivjak es semmi koze Nigel Mansellhez, a versenyzesen kivul.

    Ez persze csak akkor muszaly, ha online akarsz eredmenyes lenni. Engem nem erdekel az online, amugy sics ra idom, de kedvem se nagyon igy en szuper helyzetben vagyok, csak elvezetbol megyek es nincs nyomas rajtam :D
    Amiota felhagytam az online versenyzessel vegleg, sokat gyorsultam es egyre konzinsztensebb vagyok, mert nincs nyomas. Ha ezt el tudod erni agyban, hogy ne gorcsolj, akkor hatar a csillagos eg. :)

    eat, sleep, play, replay

Új hozzászólás Aktív témák