Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Lifer092

  senior tag

  Tegnapi Zolder online:

  Második lettem a kvalin, előttem egy merci, mögöttem egy nissan. Kezdődik a verseny, szépen gurulunk egymás mellett, már-már IRL feelingje volt a dolognak, amikor ráfordultunk a célegyenesre a harmadik helyről a srác' úgy gondolta hogy #szarokénakvalira bejött elénk és úgy rajtolt. Értelemszerűen instant áthajtásos bünti. Második körben be is ment letölteni, de ugyanott kapott boxutcai gyorshajtásért egy stop&go-t, kijött, de ezt nem ment be letölteni, negyedik körben DQ és kilépett. :DDD Itt még nincs vége.

  Előttem megy a mercis, kb. olyan 1.5 sec-re elhúzott tőlem amíg én az elején próbáltam kikerülni a szerencsétlen nissanost. Ötödik körben kigyorsításnál eldobta a gépet, pálya közepén megállt, kb. 5 centin múlott hogy telibeverjem oldalról. Túléltem, enyém a lead. Megyek-megyek, látom elkezd megint rám közeledni, volt kb. 7 sec előnyöm de belehibáztam 2x is így 2 kör alatt legyűrte 3.5 sec-re a különbséget. Majd ekkor látom a tükörben hogy megint megforgott, utána kilépett. Aztán kilépett a másik is. Maradtunk hárman, ebből az egyik a boxban volt egy ideig, utána kilépett. Aki mögöttem lett így a második neki volt hozzám képest 15 sec hátránya, majd kb. a verseny felénél ő is kilépett. Így nem volt túl nehéz dolgom solo race-be behozni első helyre az autót.

  Izgalmas verseny volt. Ja nem. :DDD :DDD
  Pedig a mercis jó ellenfél lett volna, kár hogy ilyen hamar feladja néhány ember. :( Pláne hogy amúgy tényleg jól is ment.

  [ Szerkesztve ]

  Xbox Series X / 55" Q80T

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés