Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz tusi_ #2238 üzenetére

    Nem választhatsz nem wide felbontást azokban a játékokban, amik nem támogatják azt? Nem egyszerűen 2 fekete szélesebb csík van a képernyő két oldalán, és a közepén meg arányosan megy a game, hanem széthúzza a képet?

    High-ból indulok ki, pluszban jelenleg feltoltam a tükröt high és 90fps-re. Tükör nálam a realizmushoz tartozik, látni akarom, mi törtnik mögöttem, körülöttem és nem csak a radarból (akkor már túl közel van).

    Nálam továbbra is folyik a game, egy kivétel van, ha online join-ol valaki, akkor van egy akadás.

    Tegnap bedobott egy minimum SA20-as szerverre (Monza), mondom ez izgi lesz. :DDD És úgy estem be, hogy teljesen a kvali végére, nem tudtam mért kört menni, 1-2 autó volt mögöttem és rahedli elöttem. Lehet ez volt a szerencsém. :) A sok low SA-s vitéz a rajt után már a célegyenesben pörgött, forgott, lökdösték ki, rakták ki egymást, első sikánnál ugyanez. Győztem kerülgetni őket. :D Szerencsére hátulról nem találtak el (nem sok autó volt mögöttem), 5. helyen voltam a 2. sikánnál, onnét már kb sima, nyugis verseny volt,. Kaszkadőrök gyorsan kipotyogtak az elején, pár autóval meg jókat csatáztunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák