Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz tusi_ #2234 üzenetére

    Az volt a terv, csak abból még annyi sincs, mint 3070-ből. Ha majd lesznek készletek, akkor kb árban le tudom majd cserélni 6800-ra. Relatíve (értsd a mai napon érvényes árakhoz képest) olcsón sikerült behúzni 10 napja a karit. Ha meg még várok 3-4 hetet és akkor adom el a 2070S-t, akkor lehet nullszaldóból kihoztam a cserét :DDD Eszement árak vannak bármilyen kártyát is nézek, és minden csak felfele megy...

    Ez a 6 magos nagyon bitang, simán hozza azt, amit az előző generációs 8-asok. Neked 6800 mellé nem feltétlen kell az 5x00. 144Hz-et a monitorodon majdnem mindenből kihajtja (CP és újabb agyrémekben nem biztos, de azért gondolom nem szűkölködsz ezekben sem fps-ben ;) ).

    Nagyobb bontásban tolom picit, mint te és jó lenne magasabb graf beállításokkal is menni, mert idegesít néha, hogy a palánkon az árnyékot 50m-rel elöttem rajzolja ki, meg a fák lombozata szintén közel érve lesz csak szép (tudom, a pálya, az autó a lényeg, a körítés lényegtelen, de nekem akkor is számít az is :) ). 1440p High-ra elég a 2070S, Epicre már vékony, ott csak 75-80fps-t tud kiköhögni és az low értékek is 40-50 körül vannak, ami már kevés (lásd táblázatom).

    Köszi, nagyon bírom őket :K

Új hozzászólás Aktív témák