Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • koanla

  tag

  válasz ForRedGlory #189 üzenetére

  "...de 5-6 másodpercet jelent egy jó setup?"
  Szerintem még egy ilyen, viszonylag hosszú pályán se jelenthet 5-6 másodpercet egy setup sem. Hacsak valami nagyon nincs eltekerve. Ahogy írod, alappal mégy, tehát az nem állhat fenn.
  Nekem az a tapasztaltom, hogy a setup max a testreszabhatóság miatt fontos - a nyilvánvaló szélsőséges eseteket kivéve (nincs végsebesség, túl sok vagy túl kevés leszorítóerő, stb.). Nyilván, ha testre tudod szabni, az természetesen jelent időt. De nem ennyit. Nekem anno Radicallal volt olyan tapasztalatom WG-en, hogy mindegy volt, hogy áll a hátsó szárny, az időm ugyanarra jött ki. Az egyikkel nagyobb kaynartempóm volt, de azt az előnyt elvesztettem egyenesben, míg a másikkal nagy végsebességem volt, de apexen és kigyorsokon buktam.

  Más: írjátok, hogy utljátok az FFB-t. Amennyire olvastam iR fórumán, ott leginkább azok szidták, akiknek DD-s, sőt azon belül is OSW kormányuk volt.
  Nekem a legalapabb CSL van, ami csak létezik, de nekem bejön eddig. Talán az a legélvezhetőbb része. Pedig iR-ből jövök és először picit szokatalan is volt.
  Szóval a kérdés, hogy akik utálják az FFB-t, azok mit tekergetnek. Hátha be lehetne határolni, kinek mivel szar. Nyilván, ez egyéni ízlés kérdése is lesz, de ahogy írtam, eddig azt olvastam, hogy az OSW az, amin nagyon fos és mondjuk AF-os csókáknak meg bejött.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés