Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi_

    addikt

    Most viszont kezd elegem lenni a sok BUG-bol.
    Tegnap elott mentem egy egy oras futamot, free practice, quali minden egyebb.
    A verseny vegen kizartak, de nem indokoltak meg, annyit kaptam hogy nem feleltem meg a minmum vezetesi elvarasoknak. Nem sokat mond, ragugliztam es elmeletben kezzel kell kivalasztani a kovetkezo versenyzot, ezert ignoralt. De mivel egy oras futam volt, nem volt pilota csere....

    Tegnap mentem egy ket orasat, 24- helyrol indultam, 100% minden es a masodikra sikerult feljonnom, igaz 40 sec hatrannyal...
    ES MEGINT KIZARTAK, - az elso 9 kivetelevel mindenkit - ugyanazzal az indokkal. Itt volt stint, direkt mindig kivalasztottam a kovetkezo versenyzot, nem leptem tul a stint idot, meg csak nem is toltam ki, mert anyit veszitettem mar, hogy nem volt ertelme kitolni a cseret.
    Az egyeduli ami furcsa, hogy a kocsi boxbol kijovet marad a pit beallitason egesz az elso kanyarig, nem tudom deaktivalni, csak ha 2 be valtok, akokr meg jon a jelzes, hogy lassitsak.

    A jatek kint van lassan egy eve es meg mindig tele van buggal, egyszeruen elvezhetetlen igy!

    Ja es meg vmi, egy porsche lerohadt a celegyenesben, egy masik Porsche nem kerulte ki, hanem a verseny vegeig ott allt mogotte, pont az elso kanyar elott majdnem a fektavon. Ezt kb 20 koron kersztul.

    Nagyon szanalmas...

    [ Szerkesztve ]

    eat, sleep, play, replay

Új hozzászólás Aktív témák