Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dino_m

  senior tag

  válasz #70869248 #10 üzenetére

  Azzal kezdeném, hogy nálam is premier dátumos lesz a vétel, akárcsak az AC esetében...
  De, a történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy a Porsche licensz az EA birtokában volt kizárólagos joggal és mikor lejárt már hozzáférhető volt mindenki számára. Amit Kunos ez ügyben tenni tudott az az, hogy leperkálta a licensz díjat és máris megjelenhetett a játékban az összes Porsche. Tehát a rábírás az pénzzel történt, úgy ahogy azóta az összes autós címben. :K

  A Competizione meg szerintem kizárólag csak a Blancpainról fog szólni. Benne lesz az összes helyszín, remélem lézer szkennelve, benne lesz továbbá az összes idei és jövő évi Blancpainban induló autó. Szerintem ez önmagában is elég nagy meló, főleg ami a pályákat illeti, ismerve Kunosék tempóját.
  Azután persze ott van a dinamikusan változó időjárás és napszak, talán a dinamikus pálya is, ami biztosan nem fog egyről a kettőre menni elsőre. Nem hiszem, hogy más egyéb is beleférne, no meg ne feledjük el, hogy Early Acces lesz tehát folyamatosan ezen fognak dolgozni és amíg nincs kész... :N Ha meg úgy gondolják, hogy kész, akkor elkezdhetnek az AC2-őn dolgozni vagy valami ma még ismeretlen dolgon. Egy biztos. Részükről az AC be van fejezve, több hivatalos cucc már nem jön hozzá.
  Tehát, már csak várni kell az ACC-t. :)

  Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Hozzászólok Aktív témák