Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Toltam pár órát online, sajnos itt semmi nem változott, ugyan az a rettentő amatőr rendszer van, ami még a béta verzióban elment de most már idegesítő. Szerintem itt másolniuk kellett volna egy arcade játék online módját, hogy azoknak is teremtsenek némi szórakozást akik nem HC arcok. Olyan versenyekre gondolok, ahol minden meg van adva, mindenki ugyan olyan segítséggel mehet, nincs tunning stb. Időmérő, verseny, és kupa. De a legfontosabb valami jutalom rendszer.
    Semmi de abszolút semmi tétje nincs a versenynek, ha első lettem 1 percig örülhetek majd eltűnik az eredmény és kezdődik minden elölről. Nem gyűjtök pontokat, nincsennek szintek, senkiről sem lehet tudni hogy komoly játékos, vagy csak letöltött egy jó beállítást, és azért tolt pár gyors kört. Ez a része nagyon fapados :(

    Nagyon kevés szerver van, szinte csak néhány pálya és autó forog állandóan. De a legzavaróbb, hogy semmit de abszolút semmit nem javítottak a kezdetek óta a büntetés rendszeren.
    Ha úgy csúszom ki hogy egyértelműen időt vesztek, akkor is büntet, egyből az első hiba után, még az F1-ben is van 2 lehetőséget és csak 3. alkalommal büntetnek. Ez rendkívül frusztráló, elhiszem hogy akik benne vannak, és nem nagyon hibáznak azoknak ez nem téma, de aki csak néha néha tolna pár kört, annak elég zavaró, hogy akkor is tönkre veri az élményemet mikor csak egy kicsit túlmegyek a határon és időt veszítek, de még le is kell lassítsak x időre.

    "csak Discord-on kell képben lenni a megfelelő szerverekkel."
    Szándékosan nem adtál egy linket sem?

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák