Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    A múlt heti porsche spa kombót eléggé begyakoroltam /1,48,3 - de ez az ördög szekere, többet táncolt mint tapadt / szóval felnéztem online kipróbálni magam a publik szervereken.

    Spa bmw gt2 kombóval toltam pár versenyt, és nagyon jó ráéreztem a rajtokra mert brutál jól ment. 10/12 helyről rajtoltam és először 5. nek majd köv futamon 3. nak jöttem fel első kör végére. Meg is lepődtem mert eddig még 1 db rajtom nem volt ahol valahogy ne böktek volna meg vagy estek volna be elém. Egy ideig tartottam magam, de nagyon unalmas volt légüres térben menni, és mivel utolérni nem tudtam senkit, elkezdtem lassítani, hogy felérjen valaki, akin/vel gyakorolhatom a védekezést... (ki is löktek elég hamar)

    A visszajátszásokat elmenteni mennyire bonyolult? Ha nem full grafikán játszom, akkor azt a gyengébb minőséget menti el? gondoltam készítek belőle egy kis összeállítást, mert ez a legizgalmasabb része a versenynek.

    Illetve másik gyors kérdés:

    A pályáról csak az esc gombbal tudok kilépni... ezt át lehet rakni a controllerre valahogy, hogy ne kelljen a bill miatt állandóan felkenem a fotelből?

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák