Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
manya777
tag
Ja, hülye vagyok a nevéből kitalálhattam volna.
Olyanom van hogy HWmonitor. Azt korábban elindítottam párszor miközben futott a játék. A hőmérséklete a vga nak lehet ilyen befolyással a játékra? Mondjuk azt nem tudom egy ilyen gtx 680 as kártyának ráadásul nem a saját hűtőjével felszerelve vettem, hanem annál erősebbel mennyi lenne az optimális hőmérséklete terhelés alatt. Én valami 66-67 celsius körülire emlékszem. Heaven benchmarkot is végigfuttattam már korábban, ott mért ekörül, asetto alatt talán nem ment fel eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyanom van hogy HWmonitor. Azt korábban elindítottam párszor miközben futott a játék. A hőmérséklete a vga nak lehet ilyen befolyással a játékra? Mondjuk azt nem tudom egy ilyen gtx 680 as kártyának ráadásul nem a saját hűtőjével felszerelve vettem, hanem annál erősebbel mennyi lenne az optimális hőmérséklete terhelés alatt. Én valami 66-67 celsius körülire emlékszem. Heaven benchmarkot is végigfuttattam már korábban, ott mért ekörül, asetto alatt talán nem ment fel eddig.