Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • KaraDani

  addikt

  válasz stickermajom #677 üzenetére

  Nem tudod közelebb hozni a monitort amikor vezetsz?
  Amúgy én azt mondanám, menj le addig a FOV-val amíg már nem érzed túl kicsinek a horizontális látószöget. Mindenképp kompromisszumus lesz a megoldás sajnos, úgyhogy neked kell eldönteni, neked hogy szimpatikus. Élethű FOV-val sokkal jobb vezetni, szerintem nagyobb élmény (nem igazán értem a kommentet, hogy nagy fovval élvezetesebb), jobban érezni az autót, és természetes az egész, viszont egy monitoron az nagyon szűk horizontális látóteret fog eredményezni, ami onnantól, hogy nem egyedül vagy a pályán már limitál.
  Élethű alatt azt értem, amikor amit a kijelzőn látsz az méretarányos (pontosan ki lehet számolni), ha igazi autóban ülnél akkor is olyan arányokban látnád a dolgokat. Pl netről böngészve néhány képet: [link] [link]

  akela91: igen, amíg egy monitorról beszélünk ízlés kérdése, valamiből engedni kell sajnos. A tökéletes szám amúgy exact módon számolható, csak ez általában túl kicsi látószöget eredményez egy 20" körüli kijelzőnél. Amúgy a képen látható szöget kellene kiszámolni rFactor és simbimes játékoknál: [link] AC-ban meg ugyanezt csak nem a monitor tetejét és alját hanem a két oldalát horizontálisan nézve, mivel itt horizontális FOV-ot kell megadni elméletileg.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés