Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sultansmith

    senior tag

    válasz N€T0X|N #2018 üzenetére

    Én voltam.

    Első szimulátorom és első versenyem, bocsi. 2 esetre emlékszem, amikor elb*sztam, egyszer az első kanyarban vettem túl rövid féktávot és rácsúsztam (belerobbantam) az előttem levőbe, egyszer pedig az utolsó kanyarnál akartam belső íven visszaelőzni valakit, de sok volt, kisodródtam és magammal vittem a másikat a sóderágyba.

    De engem legalább 6x löktek ki, legtöbbször azért, mert olyan helyen akartak megelőzni, ahol még nem tudtak, mert nem volt rá hely. Ha egy sikánban valaki betolja az orrát a kocsim seggére, és lop az autómhoz egy métert, attól még nem fogom beengedni, a verseny még verseny.

    Egyébként azt honnan tudom, hogy a mögöttem jövő leköröz, vagy versenyben vagyok vele? Nincsenek zászlók ahogy láttam, szóval még az is lehet, hogy feltartottam valakit, akit nem kellett volna.

    Mindenesetre bocsi mindenkinek, akinek borsot törtem az orra alá, de valahol azért ez cél is volt.. :D

    Azt szerettem volna, ha a középmezőnyben végzek, ami az időt és a helyezést nézve sikerült is. Igaz, a Ferrarira már nem tudtam maradni, de legközelebb is szívesen mennék, ha addig nem kapok bannt.

    Egyébként barcalaci84 biztosan csal ( :R ), délután mikor felmentem időt mérni megalázott és porrá törte az önbecsülésemet, alig mertem este felmenni! :D

    Be kell szereznem egy jobb kormányt, az viszont elég világos.
    Mi az amivel érdemes kezdeni, ha az ember nem akar százezreket rászánni, de bele akar kóstolni az ízébe?

    Előre is köszi a válaszokat!

    Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

Új hozzászólás Aktív témák