Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barcalaci84

    őstag

    válasz barcalaci84 #1514 üzenetére

    na a masters besegít úgyhogy:

    Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!

    Ma esete újabb FunRace-eket rendezünk, emellett tovább teszteljük az új prekval/booking rendszerünket!
    A futamok ütemezetten fél óránként indulnak, minden órában pontosan egészkor és félkor, és 21:00-kor KEZDJÜK A FŐ BULIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    A futamokra jelentkezni két úton lehet:
    - Minden futam előtt 2 perc booking áll rendelkezésre, tehát xx:00-tól xx:02-ig és xx:30-tól xx:32-ig! (eddig is használt módszer, kevesebb booking idővel, de fix időpontban)
    - A futamokra lehet jelentkezni a Prekvalifikácós oldalon is, aki itt jelentkezik az bekerül az entry list-be és bármikor felléphet a szerverre booking és jelszó nélkül is! (na ez az új! )
    A Prekvalifikációhoz fel kell tenni a Masters Rank app-ot, és a napi kocsi/pálya kombóval kell futni aznap legalább 1 mért kört
    A köridő megjelenik a prekval oldalon, ahol a soron következő futamra lehet nevezni a NEVEZÉS gomb-bal, ilyenkor a neved kizöldül (a nevezés az egyes futamok előtt 15 perccel indul)
    A köridőd alapján bekerülsz a neked kirendelt szerver booking-olt versenyzői közé, így bármikor felléphetsz a szerverre az adott futamon.
    A futamok 25-28 perc alatt lezajlanak, utána egészkor és félkor a szerver automatikusan újraindul a következő futammal.
    A következő futamra ismét kell nevezni a oldalon, vagy booking-olni, amelyik szimpatikusabb!
    Figyelem, ez még csak teszt üzem, a rendszert később finomítani fogjuk! (Amúgy nem bonyolult, csak próbáld ki és megérted )

    Booking: 2 perc
    Qual: 10 perc
    Race: 6 kör

    A szerveren elvárjuk mindenkitől a fairplay maximális betartását, valamint a kulturált és korrekt hozzáállást, a versenytársak tiszteletét!

    Szerver: GTR-Masters.hu #E0
    Pass: katt ide (csak booking-hoz kell)

    Majdnem minden este tartani fogunk FunRace-eket, és mindig azt a pálya/Kocsi kombót állítjuk be, amit itt a topikban Ti kértek!

Új hozzászólás Aktív témák