Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Liner

    aktív tag

    válasz s4hu|SyD^ #1814 üzenetére

    Mentés Nekem se jön be semennyire. Nagyon gyenge.... egy karakter Nem dönthetsz úgy, hogy na most aztán kezdesz egy újat mert ráment vagy én nem tudok valami???

    FONTOS:

    Emberek. Ki szeretném kérni a véleményt, hogy szerintetek, hogy érdemes vinni a játékot. Kicsit hűlje kérdés. De... Ha egy kicsit is kiismerjük a képességeket nagyon uoral karit össze lehet gyúrni még nightmaren is. Viszont most nekiálltam játszogatni egy ilyen alig túl élős néha elfutós karival és azért az teljesen más érzés. Jobban dobja az adrenalint. a 2 méreg van fent kimaxolva :-) (visitozás megy rendesen.) ugye utsó e sorban warrior első rage gen képesség rúgés azt slussz van egy 20% rúgó kardom. Ez7t most lecseréltem és nagyon könnyűnek érzem a játékot hardon. Nightmaren mi ami igazán különbség? Help plz. Valaki öntsöm belém egy kis észt új vagy de nagyon elvarázsol ez a játék. Szerintem jobban élvezem mint egy kisgyerek.. :))

    Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák