Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tesztelo.hu
    senior tag

+Up!

Teljesen hülyének vagyunk nézve... Azt nem tudom hogy erre nincs valamiféle fogyasztóvédelmi bíróság, vagy akármi ? Nem kell megindokolni azt az áraemelkedést valamivel ?

Mert nem hiszem el, hogy az alaplapban a réz meg a kondenzátor a legdrágább alkatrész... sőt igazából az egész alkatrészen nincs semmi sem ami drága...

Egyedül a gyártástechnológia és a megoldások az, ami értékelhető összegbe kerül egy alaplapon szerintem... :U

fukasza:
    Itt nem te meg én vagyunk a végfelhasználók... Hanem egy cég, ahol mondjuk W11 kompatibilitás miatt 500 új gépet kell venni :K
    Mondjuk ezek rendre általában brand gépek, de az igazi darabszám ott van !

Nekem a 3 éves 14900K -m szerintem 5-6 év múlva is kifog tudni pörgetni bármilyen játékot 4K ban 200fps el ... Akkor meg minek váltsak ? :U

DigitXT:
    És az ember csak vár, hogy lemenjenek az árak... de csak jól rá**ik mert nemhogy lefelé, még inkább felfelé mennek el az árak :C

Piacgazdaságban megindokolni az áremelést? Fogyasztóvédelmi bíróság? Ugye, csak viccelsz? Nem kötelező alaplapot venni. Megindokolták egyébként. A kartelezést büntetik egyébként versenyhivatali eljárásban, de azt bizonyítani is kell.

Új hozzászólás Aktív témák