Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99
üzenetére
Ezek a szervók nem tudnak fokra pontosan kitérni?
2WD kocsira szereltem valami ilyet, ezen volt az ultrahangos távolság mérő. Ha előrefele érzékelt valamit, akkor elfordult oldalra, megnézte arra haladhat e, ha nem, akkor elfordult a másik oldalra.
Nem is csak egyszerűen oldalra fordult, hanem több elfordulási pontnál is nézte a távolságot.Amit vársz léptetőt, olyan pont van. Egy kör tálcát mozgat körbe-körbe. 3D szkenneléshez csináltam, de aztán hagytam a szkennelés részt, az elektronika egyben van.
Ha gondolod kirpóbálhatok ezt-azt, míg várod a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U GeForce MX330 16GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold