Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV tunert vegyek?
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- ZIDOO médialejátszók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
Nem tudom, hogy itt mire gondolsz, az ESP12-vel webes felületről simán lehet ledeket kapcsolni, lehet szenzor adatot olvasni stb. De azt hogy, te Wifin keresztül billentyűzöd be az AT parancsokat, az nem igazán megoldott. Az ESP12-nek van egy firmware-je, vagy AT vagy LUA, de ha mikrokontrollert nézem, akkor a rajta futó programot azt meg kell írni és fel kell rá tölteni. El van különítve a firmware és a futó program. Ha egy olyan programot írsz, ami az GET-tel küldi és fogadja az utasításokat, akkor tudod a kimenetet kapcsolni, de szerintem az nem megoldott, hogy wifi kapcsolaton keresztül küldöd real time a parancsokat. A kérdésből nekem nem derült ki mit is szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold