Hirdetés

Keresés

Aktív témák

 • [pod]Diablo

  őstag

  válasz BLiNk3r #2523 üzenetére

  Így már jó lesz,csak az a fehér részt kellet levenni a fejéről,mert azzal nagyon 3d-s nek nézett ki.Gratula jól megcsináltad a képet Winter_Hun-nak.

  Winter_Hun:bocs hogy tegnap már nem tudtam megcsinálni.Mentem BL-döntőt nézni.

  [Szerkesztve]

  "Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

 • X@b3e

  addikt

  válasz BLiNk3r #2523 üzenetére

  Nekem ez (is) tetszik, a górékon múlik, hogy mit mondanak rá... :))
  Így, hogy a fehér árnyék rész eltünt a fejéről, sztem nem annyira vészes, az előzőn tényleg aggódtam, hogy 3D*snek minősítik, de ez sokkal homogénebb

  Kidus Sokat jelentene nekem ez az avatar, ez tulajdonképp egy szimbólum, a római farkas, ami a kötődésemet és eredetemet is kifejezi, nem igazán találnék más, ennyire rám jellemző képet. A head-only verzió azért nem lenne jó, mert fontosak a szinek a ruháján, ez is kifejez vmit (Roma színei). Ha a szin a probléma, photoshoppal lehet ''pasztellesebbé'' varázsolni, hogy ne legyen olyan élénk. Nem szivesen mondanék le róla, ha kell, addig lesz pofozgatva, ameddig nincs rajta fogás.
  Ezeknek az avataroknak az ismeretében bátorkodtam a köztudatba tenni:
  [kép] [kép] [kép] [kép]

  Mellettük nem tűnt feltűnőnek, de ugyanakkor tisztában vagyok a játékszabályokkal, Ti döntitek el, megfelel-e. Ennek a tudatában megpróbálkoznék még a farkasom PH-komformmá ültetésében (illetve a szakértő kollégák segítségét kérem :B ), amennyiben nem sikerül, fájó szívvel ugyan, de más után nézek.

  Mod: Arról nem is beszélve, hogy nászajándék lenne :B

  [Szerkesztve]

  ... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Aktív témák