Hirdetés

Aktív témák

 • Yaye

  őstag

  válasz ngabor2 #4695 üzenetére

  Szerintem (nem mintha ez esetben számítana a véleményem) annyira nem határeset. Ha egy új alapból készül, ami témáját tekintve szigorú értelemben véve is tökugyanaz, az még simán a javítás kategória, ha pedig még a beállítás is annyira hasonló, mint jelen esetben (egészalakos, kinyújtott karral), akkor végképp erős rosszindulat kell ahhoz hogy valaki fölhánytorgassa mint ''második'' avatart. Jó hogy szigor van, de azért nem kell átesni a ló túloldalára.
  Szvsz döntse el peterkeT, aztán ha akarja, terjessze be a rikvesztbe és majd Bash meg Grafi úgyis beszólnak ha kifogásuk van ellene. (Csak legyen nyilvános, mert a pult alatti cserebere tényleg nem szül jó vért.)

  Pirk: Jaja, az az. Nekem személy szerint egyik sem tetszik annyira, mikor a könyveket olvastam, tök máshogy képzeltem magam elé.
  (BTW, pl el nem tudomképzelni mi ütött Bash-be hogy átment nála ez a cpt. Pirk fej... egy az egyben fotó. Korábban az ilyenek simán el lettek hajtva. De már gondolkodok a leendő műtét mikéntjén... :DDD )

  [Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés